Handboll, jag är tillbaka!

Datum: 2012-12-04 Tid: 21:45:26
Efter ett sex år långt upphåll från handboll, är jag äntligen tillbaka. Nytt lag, nya medspelare, nya tränare annan hall, klister på händer och bollar. Stor förändring, men jag gillar det redan efter en gång.
Jag har kännt att jag har saknat handbollen, men jag har inte haft motivationen till att börja igen. För jag ville verkligen inte börja i samma lag som inann, för jag kände mig inte hemma där. 
Det var ett ganska hastigt beslut att jag skulle börja spela igen. Louise, i min klass, frågade mig i fredags om jag inte ville börja spela handboll igen och min första tanke var "Kommer det verkligen gå? Jag är för dålig för det" men efter ett tags tänkande bestämde jag mig för att jag skulle ge det ett försök, jag skulle i alla fall prova.
Som sagt så testade jag och det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag trodde knappt jag skulle kunna passa bollen, eller ens fånga den. Men det gick väldigt lätt och Louise tyckte jag var väldigt duktig för att inte ha spelat på så pass många år. Detta känns bra! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0