Har jag någon gång sagt att vi är normala?

Datum: 2012-12-26 Tid: 01:08:17
Julafton igår var kul, jag och Elin satt och pratade om en massa och jag har även blivit injuden på en nyårsfest, wohoo! Fick en massa härliga julklappar, men det som kändes bäst var att jag kände mig riktigt nöjd med alla julklappar jag hade köpt och se att mina nära och kära blir glada över det jag gett dem känns väldigt bra.
Jag fick ungefär fem olika body lotions, två parfymer, en tröjal, två presentkort på hollister, pengar och en One Direction kalender, så jag känner mig både nöjd med det jag har fått och det jag har gett bort. Men en sak kändes konstigt.
Varken mormor eller morfar kunde vara med, eftersom morfar tyvärr inte finns med oss längre och mormor kände sig riktigt trött så hon orkade inte. Men det gick bra än då, och vi hade dem i tankarna hela kvällen, vi gick även bort till mormor en liten stund.

Men nu till det jag egentligen tänkte berätta. Dagen efter julafton, jag blir aldrig klok på om det är juldagen eller annandag jul, men jaja i alla fall, så brukar alltid min familj träffa Angelicas familj för att äta upp julmatsrester. Vilket jag verkligen inte har något emot, julmat är verkligen gott och jag har förmågan att äta mig alldeles för mätt och ovanpå det kommer ju gröten och sen massa choklad, min mage kommer explodera. 
Och ja, jag och Angelica kan verkligen inte vara normala, särskilt inte när vi står framför en kamera. Så ibland kan kameran fånga ens fulaste grimaser, och det händer väldigt ofta när vi två står framför kameran tillsammans. Kolla bara på bilderna, vi är verkligen inte normala! Det är ju bra, för det är ju tråkigt att vara normal, man måste våga vara lite udda! 
Postat av: angelica

ALLTSÅÅÅÅ som jag ser ut. Meeen det är bra att vi kan vara onormala together Puss fina vän ♥

Datum: 2012-12-26
Tid: 01:20:31
http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0