Skola eller liv?

Datum: 2012-12-10 Tid: 22:16:30
Jag har börjat ifrågasätta om skolan tar över mitt liv, eller om jag har tillräckligt mycket fritid. Men det lutar faktiskt åt att skolan sakta men säkert har tagit över mitt liv och det är hemskt. Samtidigt som jag känner att jag har mycket fritid, så tar ändå skolan över det, eftersom man tänker alltid på skolan även om man försöker koppla bort det. Tanken och oron för att man inte har gjort någon läxa eller att man måste göra någon läxa sitter liksom fastlimmad längst in i hjärnan, och det är verkligen inte kul. Nu innan lovet är det så mycket som ska göras. Har slutprov i både matte och programmering, en svenskuppsats om medeltidens litteratur ska lämnas in, kommer nog få göra en engelksuppsats också, vill helst bli färdig med historiearbetet om den demokratiska utvecklingen i Svergie, något designarbete. Ja, ni ser, det är en hel del att göra nu, och det är bara en och en halv vecka kvar tills vi får lov. Vart ska man ta vägen? 
Inte ens när man har lov får man vara ledig från skolan och bara släppa tankarna på allt. För efter jullovet går vi ut hårt. Historiearbetet ska lämnas in, prov i ledarskap och organisation, prov i kemi och fysik, och antagligen något mer. Allt i januarimånad, vad jag vet i alla fall. 
När har de egentligen tänkt att vi ska få vila ut och bara ta det lugnt? Det är väl egentligen det man ska göra på loven? Det är i alla fall det jag har fått höra.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0