"Bara" 210 dagar kvar!

Datum: 2012-11-28 Tid: 21:33:52
Som rubriken säger, så är det "bara" 210 dagar kvar tills språkresan. För många det låta som en hel evighet, men det är faktiskt inte så jättelång tid. Vet inte riktigt vad jag vill säga förutom att jag längtar så sjukt mycket till språkresan nu, och vill liksom bara åka NU! 
Men 210 dagar, tiden rusar verkligen iväg och det vet jag själv för det är ju snart jul och jag tyckte det var nyår nästan precis. Hela detta året har gått så himla fort, så varför skulle tiden inte fortsätta att gå fort då? Det har jag ingen aning om. Men jag kan inte vänta tills jag åker, jag har redan börjat tänka på vad jag ska packa ner och vad jag kommer behöva ha mid mig. Jag vill åka nu, nu, nu. Men antar att jag får vänta i 210 dagar till, det är det värt, men den tiden får gå fort för jag vill åka nu.

Helt ointressant!

Datum: 2012-11-28 Tid: 15:05:16
Just nu sitter jag inne en lektion jag egentligen inte ska vara på, jag lyssnar inte precis för jag håller på att arbeta med en av uppgifterna jag har i bild och form -kursen. Men av det lilla jag har hört har jag inte fattat någonting, och är nog ganska glad att jag valde den inriktningen jag valde.
Snart ska jag iväg på återbesök hos sjukgymnasten och det ska bli intressant att se hur hon tycker det har blivit med mitt knä, vill börja springa igen. Efter det ska jag gymma och göra mina övningar.
Senare ikväll ska jag iväg till veterinären med min lilla kanin, och jag hoppas verkligen att jag får något bra besked. 
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag hör av mig senare, ha det bra! 

X Factor

Datum: 2012-11-26 Tid: 23:02:00Alla var riktigt duktiga, ännu bättre live än på tv! Det var kul att se och höra dem! :)

Emporia och X Factor, helt galet!

Datum: 2012-11-25 Tid: 21:20:05
Idag tog jag och Angelica tåget in till Emporia för att se några av de som har åkt ut från X Factor och även för att köpa lite grejer till vår present till vår värdfamilj för språkesan, vad det är kommer vi inte säga än i alla fall, det får ni reda på när det börjar närma sig. Tillbaka till samtalsämnet om X Factor, jag finner bara ett ord från när Oscar klev in genom dörren. KAOS. Det blev verkligen kaos, alla skrek, sprang och typ knuffade varandra bara för att de ville få en skymt av Oscar, medan jag och Angelica stod där lugna, längst fram vid scenen och kunde inte röra oss på grund av att alla tryckte så himla mycket. När det var dags för signering, höll jag på att ramla två eller tre gånger på grund av att alla ville fram, jag fick nästan panik och knappt någon luft för jag hatar verkligen när det är så trångt och alla bara knuffar på varandra.
Det var verkligen kul att vara där om man bortser från den lilla hysterin som utbrast när Oscar kom.

Jag vet.

Datum: 2012-11-19 Tid: 22:00:35
Jag vet att uppdateringen är riktigt dålig, men jag ska berätta lite varför.
Jag har väldigt mycket i skolan och jag vill kämpa på så bra som möjligt för jag vill nå de högre betygen. Men samtidigt har jag tankarna på andra håll, typ att jag längtar till språkresan och att jag längtar till London, fast det är inte det som tar över alla mina tankar och all min tid nu, utan det är lite grejer som händer här på hemmaplan. Jag kan försöka skriva om det imorgon, och då säger jag försöker för jag vet helt ärligt inte om jag pallar. För hela jag är en känslomässig berg och dalbana nu och jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Stress, sorg, trötthet, oro och rädsla, det är verkligen ingen bra kombination, särskilt inte om man vill må bra.

Längtan är stor

Datum: 2012-11-11 Tid: 19:54:45
Längtan till att jag ska åka iväg den 26 Juni 2013, till Bournemouth, den längtan är stor, väldigt stor. Jag vill åka nu, kan snart inte vänta längre. Att åka iväg på språkresa har varit en av mina drömmar sedan jag var ungefär 12 år, och nu är jag 17, och 18 år kommer jag att vara när jag åker iväg.
Både jag och Angelica har börjat hitta lite människor som ska åka på samma språkresa som oss, och det får mig till att längta ännu mer. Det är riktigt kul att man hittar några man ska åka iväg med så man vet lite vad för människor som kommer, och det kan kännas lite tryggare. 
Att åka iväg ska bli superkul, och det känns som jag kommer växa som person under de tre veckorna vi är iväg. Jag kommer träffa väldigt mycket nya människor och få nya vänner, och det är alltid kul. Bo i en värdfamilj och få höra den bittiska accenten hela tiden under tre veckor, det är ju som i himlen. Jag älskar verkligen brittiska och ja, det låter allmänt underbart.
Sommaren 2013 kommer garanterat bli den bästa sommaren i mitt liv och jag ska ha så sjukt kul, den sommaren kommer bli ett minne för livet! 

Plugga

Datum: 2012-11-11 Tid: 18:23:10
Det är detta jag i alla fall har försökt att göra idag, fast det har inte gått så bra. Pluggade en liten stund och fick extremt ont i huvudet, jag kunde inte koncentrera mig på det jag skulle göra. Men har läst igenom designen, gjort några uppgifter i fysik och kommit på att jag inte behövde göra något i matten. Kemin har jag börjat med, men det är sååå tråkigt och sen måste jag plugga historia också, men det tar jag imorgon för orkar verkligen inte göra något idag.

Finner inga ord

Datum: 2012-11-10 Tid: 21:54:58

Tro inte att jag har glömt bort eller missat denna helt perfekta musikvideon, för det har jag verkligen inte. Den är helt fantastisk och när de tittar rakt in i kameran känns det verkligen som om de sjunger till en. Har ju även fått hem deras nya album, Take Me Home, och jag finner inga ord. Alltid lika fantastiskt att höra ny musik från sina största idoler. Jag har även fått hem biljetterna till konserten som är i februari, och nu känns allt så mycket verkligare. Allt är boka och färdigt inför 1D och London i februari, jag vet snart inte var jag ska ta vägen för jag längtar så sjukt mycket och vill dit nu.

Alla helgons dag, 3 november

Datum: 2012-11-10 Tid: 21:32:00
Jag är en vecka sen med att lägga upp dessa bilderna, men har helt enkelt inte haft tid till det.
Förra lördagen när det var alla helgons dag, var vi upp på kyrkogården för att sätta ljus till både morfar och farfar, det kändes lite svårt och jag var tvungen att hålla tillbaka tårarna. Saknar dem så.

Lite höstbilder!

Datum: 2012-11-10 Tid: 20:29:00


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens diss

Datum: 2012-11-07 Tid: 21:43:55

Vad bra jag var på att blogga. Men nej, jag har haft fullt upp den senaste tiden, pluggat till ett fysikprov som jag hade igår och jag kan redan nu säga att det provet gick åt helvete. Men what to do? Jag kan inte hjälpa att jag inte förstår fysiken, att jag inte fattar alla uträkningar som man måste göra, så jag skulle inte bli förvånad om jag får F i betyg på provet, men det skulle även göra att jag blir helt förstörd. Så idag dissar jag fysik, för det är verkligen inte något för mig.

Heter man Johanna så lyckas man med det mesta!

Datum: 2012-11-04 Tid: 21:53:05

Fråga mig inte hur jag lyckas med allt, för det vet jag inte själv. Jag är så sjukt klantig så det finns bara inte. I somras när jag skulle iväg på en studentfest så gick jag och fick för mig att ta upp min mobil. Som sagt gjorde jag det och tappade såklart mobilen rakt ner på trottoaren så hela skärmen sprack. Men vi lämnade in den och allt var frid och fröjd igen. Mobilen såg ut till att vara helt ny och har fungerat alldeles utmärkt, fram tills idag, då jag av misstag klämde mobilen i bildörren. Jag hade en lite längre jacka på mig och mobilen i fickan, hoppade in i bilen men jackan hängde inte med helt. Jag stängde dörren och märkte att det inte gick och stänga dörren helt. Tog snabbt upp mobilen för att se om den var oskadd, och på utsidan syntes inga fel. Men sen låste jag upp den och då fungerade typ bara halva skärmen normalt, sen ju mer jag rörde på den desto mer hoppade allt omkring på skärmen. Så får nog säga Rest In Peace my lovely phone nu, och vänta på att jag ska kunna få en ny i februari, så får ha en gammal mobil så länge och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig.
 
RSS 2.0