Längtan är stor

Datum: 2012-11-11 Tid: 19:54:45
Längtan till att jag ska åka iväg den 26 Juni 2013, till Bournemouth, den längtan är stor, väldigt stor. Jag vill åka nu, kan snart inte vänta längre. Att åka iväg på språkresa har varit en av mina drömmar sedan jag var ungefär 12 år, och nu är jag 17, och 18 år kommer jag att vara när jag åker iväg.
Både jag och Angelica har börjat hitta lite människor som ska åka på samma språkresa som oss, och det får mig till att längta ännu mer. Det är riktigt kul att man hittar några man ska åka iväg med så man vet lite vad för människor som kommer, och det kan kännas lite tryggare. 
Att åka iväg ska bli superkul, och det känns som jag kommer växa som person under de tre veckorna vi är iväg. Jag kommer träffa väldigt mycket nya människor och få nya vänner, och det är alltid kul. Bo i en värdfamilj och få höra den bittiska accenten hela tiden under tre veckor, det är ju som i himlen. Jag älskar verkligen brittiska och ja, det låter allmänt underbart.
Sommaren 2013 kommer garanterat bli den bästa sommaren i mitt liv och jag ska ha så sjukt kul, den sommaren kommer bli ett minne för livet! 
Postat av: angelica

sv: jajaja har ändrat nu ;D

Jaaaaaaaaaaaaaa längtar skiiitmkt till både London i feb och språkresan! 2013 kommer bli bääst!

Datum: 2012-11-12
Tid: 08:13:22
http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Tintin

jag ska också diiiit 26 juni! :D
vart flyger du ifrån? :)

Svar: ååh, vad kul! :DJag flyger från Kastrup :) var flyger du ifrån?
Johanna Malmgren

Datum: 2012-11-14
Tid: 18:59:54
http://aannatintin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0