I'm in love with you, and all these little things

Datum: 2012-10-29 Tid: 23:10:00
Detta är bara för mycket för min lilla hjärna. Typ världens bästa låt och har gått på repeat hela dagen, då jag har varit vid datorn. Denna texten har verkligen en mening, och vi måste tacka självaste Ed Sheeran som har skrivit den. Åhh, den är så himla bra!!!! :D

fixar med bloglovin

Datum: 2012-10-28 Tid: 10:29:00
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3505681/?claim=jxumv6pebgs">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Isaaaak! ♥

Datum: 2012-10-26 Tid: 23:26:00

Asså, herregud! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men Isaks röst är ju bara guddomlig! 

Be yourself and feel beautiful!

Datum: 2012-10-23 Tid: 21:42:37


Ett stort problem som jag har sett finns ute i vårt samhälle, är speciellt tjejer som kanske inte riktigt vågar vara sig själva. Tjejer som känner sig värdelösa och fula.
Men varför är det då så? Ja, det kan man ju fråga sig. Jag känner mig själv också ofta såhär. Vissa dagar kan jag hata mig själv, klaga på varje kroppsdel jag har och vara totalt missnöjd med exakt allting. Fast jag kan nog säga att det finns en bakgrund till varför jag känner som jag känner. Men  jag har faktiskt börjat acceptera mig själv, för hur jag ser ut, även om jag är lite missnöjd med mitt utseende. 
Lyssna nu här! Visst, alla tjejer har något komplex över sin kropp, men vi kan ju inte ändra på hur vi ser ut. Vi är födda till att se ut som vi gör och att tjejer går och är osäkra för de tycker de har för stor näsa, har en glugg mellan tänderna de inte gillar, för breda höfter, för de är för långa eller för korta. Vi kan inte ändra på hur vi ser ut, men vi kan ändra på hur vi ser på oss själva. Så ett tips till alla er, som jag även själv har tagit del av ibland. Ställ er framför spegeln och säg minst fem grejer ni tycker om med er själva och jag är säker på att det finns mer än fem grejer ni är nöjda med.

Vi går också runt och vågar inte riktigt vara oss själva, allt på grund av osäkerheten över hur vi se ut eller för hur vi är. Vi är rädda för att folk ska döma oss. Rädda för att kanske säga våra åsikter för att vi kanske är rädda för att de andra ska vara emot oss. Vi är kanske rädda för att folk ska skratta åt oss om vi säger något fel.
Men kom igen tjejer, våga vara er själva, visa vem ni verkligen är, sluta vara rädda för att folk ska döma er. Vi lever i ett samhälle där folk dömer varandra väldigt mycket, och det är så det är. Ibland när man går i skolan, kan man kanske gå och tänka "Usch, han tittar på mig. Ser mitt hår konstigt ut? Eller glömde jag ta på mig byxorna?" Eller något liknande där osäkerheten sätter in. 
 
Hörni! Var stolta över den ni är, försök att inte bry er om vad andra tycker. Just be yourself and don't let other people ruin who you really are. Försök inte vara som alla andra bara för att ni vill passa in, det är mycket bättre att vara sig själv och kanske sticka ut, för det är folk som vågar vara sig själva, som vi kanse anser vara annorlunda, det är ofta de vi ser upp till. Så kom igen nu, tro på dig själv! Alla är vackra på sitt eget sätt. Ändra inte på dig bara för någon vill att du ska göra det, var dig själv, stå upp för dig själv, acceptera dig själv, känn dig vacker. För du är vacker! 

Önskerubrik

Datum: 2012-10-23 Tid: 20:19:00
Ja, jag kör också detta. Nu får ni önska vad jag ska skriva om så det blir något ni vill läsa om. Jag är ganska öppen för det mesta, så kommentera en "önskerubrik" som just du har!

Så mycket att göra, men så lite tid

Datum: 2012-10-23 Tid: 18:42:58
Rubriken talar för sig själv. Har så mycket att göra och jag vet inte riktigt hur all tid ska räcka till eller hur jag ska kunna genomföra allt jag måste göra. Det är väldigt mycket i skolan nu även om jag försöker intala mig själv om att det inte är så mycket. Men det är faktiskt en hel del. Redovisning inför hela teknikerprogrammet imorgon, på fredag ska en bokanalys vara inlämnad och jag måste göra ungefär 30 matteuppgifter, och det är svåra uppgifter. Sen har jag fysikprov på tisdagen efter lovet och där fattar jag inte så mycket. Vi har även en del andra små läxor som inte känns riktigt så viktiga, men alla läxor är ju viktiga och man måste ju göra allt.
Så nu börjar jag få lite ångest över hur jag ska hinna med allt, och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag har dessutom ingen lust till att börja, eftersom det känne som jag inte kommer att komma någonvart eftersom jag har så mycket att göra.
Men har bestämt mig för att imorgon, när jag kommer hem från skolan får det bli en pluggkväll, där jag ska plugga typ hela kvällen för det behöver jag verkligen, och jag ska inte bli distraherad av alla sociala medier som alltid kommer ivägen för mitt pluggande.

OLLY!!

Datum: 2012-10-23 Tid: 18:32:00


 

Lite pepptalk till mig själv

Datum: 2012-10-21 Tid: 22:25:00


Det känns inte riktigt som det har varit min dag idag, eller min helg över huvudtaget. I alla fall inte om jag pratar om träningen. I fredags satt jag ner i mitt rum och plötsligt fick jag så sjukt ont i knäet, det riktigt högg till i det. Det kändes precis som det gjorde när jag var ute och sprang i våras och det var då jag började få problem med mitt knä. Och jag har nu haft ont i knäet hela helgen och det försvinner inte. Men ändå stack jag iväg idag och körde ett spinningpass idag, det var seriöst riktigt jobbigt och jag kände att jag inte kunde köra fullt ut hela vägen. Men jag ska inte ge upp, jag ska kämpa på, jag ska klara mig igenom detta, och jag ska nå mitt mål. 
Imorgon ska jag ringa till sjukgymnasten så jag kan få rätsida på mitt knä, för jag klarar inte av att tänka på mitt knä varje träning, tänka på om mitt knä verkligen kommer hålla. Innan spinningen idag, trodde jag verkligen att mitt knä skulle smälla på spinningen och kände därför att jag inte kunde köra fullt ut.
Men jag ska klara detta, det är bara till att fortsätta kämpa, för en dag ska jag stå där, vid mitt mål.

Morgoninlägg

Datum: 2012-10-19 Tid: 08:36:55
Godmorgon! 
Idag är det en stor dag. Vi ska äntligen presentera vårt projekt för företaget och jag är lite smått nervös, men känner mig samtidigit ganska lugn.
Fast jag är ganska trött, för jag råkade gå upp en timme för tidigt. Hur lyckas jag egentligen? Hur kan jag gå upp en timme för tidigt? Det måste ha blivit något av en kortslutning i min hjärna igår när jag skulle ställa klockan. Men nu sitter jag i alla fall här och har lite tid över, men ska iväg om ungefär en halvtimme. Så tror jag kanske ska kolla igenom presentationen en gång och repetera lite, och sen packa ner alla grejer jag behöver ha med mig i väskan. Det ska liksom ändå bli ganska kul, för jag gillar att stå och redovisa grejer. Men nu idag är det bara för ungefär 5 personer. Kommer bli lättare på onsdag när vi ska redovisa för hela teknikprogrammet, lärare och företagsrepresentanter. Då ska vi ha redovisning inför ungefär 70 personer, och på något sätt tycker jag det känns mycket lättare.

Jag ser att ni är några få som tittar in här, och jag hade blivit jätteglad om ni kunde kommentera lite.

Time for spinning!

Datum: 2012-10-16 Tid: 15:10:00
 
Ikväll är det dags för mig att gå på mitt första spinningpass. Det är lite spännande för jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer behöva ta ut mig, men jag hoppas på att jag blir riktigt trött.
Det ska bli så kul att prova på något nytt, och jag som älskar att cykla bör tycka om spinning.

Fast egentligen borde jag stanna hemma idag, eftersom jag har ont i halsen och huvudet. Men jag har bokat passet nu och det är typ för sent att avboka det nu, eller inte riktigt. Men det känns liksom bara så fel om jag ska avboka. Så nu kör jag hårt ikväll, gymmet imorgon, dans på torsdag och antingen vila på fredag eller intervall/flex beroende på hur jag mår. 
 
Btw, jag ser att det i alla fall är några som tittar in här. Släng in en kommentar och säg vad ni tycker om bloggen, vad ni tycker jag ska skriva om, eller ja skriv vad ni känner för :)

Me, Myself and I

Datum: 2012-10-15 Tid: 15:24:47
Lite höstbilder som Angelica tog på mig för några dagar sedan.

Union J

Datum: 2012-10-15 Tid: 14:27:25
 
Louis: "I think you can be the next big boyband!". Det är galet att höra det, för exakt det sa han till One Direction x antal gånger under deras tid i X Factor och titta hur långt de har kommit nu. 
Men Union J är verkligen duktiga, jag älskar deras röster, både när det gäller solo och när de sjunger tillsammans. Och deras utseende är där ju absolut inget fel på heller. Tyckte de var riktigt grymma denna veckan i X Factor och jag hoppas verkligen dessa killarna går långt! 

I'm proud

Datum: 2012-10-14 Tid: 21:25:00


För lite drygt tre år sedan började jag gilla Justin, jag var helt totalt nerkärad i honom och han var liksom min drömkille och jag fangirlade för minsta sak. Men mitt fangirlbeteende har avtagit, men Justin kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag är så oehört stolt över hur långt han har kommit. 

Photoshoot, Angelica - Del 2

Datum: 2012-10-14 Tid: 21:05:43

Photoshoot, Angelica - Del 1

Datum: 2012-10-14 Tid: 00:09:32

 
Idag tog jag min kamera och fotade Angelica, och här är några bilder från den lilla photoshooten! 
 

X Factor och ett pojkbandshjärta som smälter

Datum: 2012-10-13 Tid: 22:08:00
 
 
 
 
Lördagskväll nu och den tillbringar jag framför datorn för att se på X Factor UK. Jag kan säga att de ligger på en helt annan nivå än Sverige, alltså på en högre nivå. 
Och jag har ju såklart fallit för Union J och tycker de är så himla duktiga, söta och snygga. Men jag antar att det inte är så konstigt eftersom jag alltid har varit svar för pojkband. Smälter alltid när jag lyssnar eller ser något boyband, jag vet verkligen inte vad det är som gör att jag är så svag för det, men ja nu är det så och jag gillar det. 
Jag hoppas att Union J går långt nu för de är verkligen duktiga, men det är även många andra i x factor uk, men mitt pojkbandshjärta vill att det ska gå bra för dessa killarna.
 
 
 
 

Me and my guitar!

Datum: 2012-10-11 Tid: 22:02:29

Världens mest ointressanta dag och inlägg!

Datum: 2012-10-10 Tid: 23:08:35
Klockan är mycket och jag borde egentligen sova nu. Men innan jag går och lägger mig vill jag bara skriva av mig lite här.
Idag hade vi byggare här hemma hos oss eftersom vi bygger nytt uterum, och de har alltid en stor och fet radio när de är här och arbetar, så när jag var inne på mitt rum så hörde jag att Live While Where Young började spelas, och om jag hade varit fullt påklädd hade jag typ sprungit ut och börjat dansa. 
Senare när jag skulle ta ett armband, trillade det ner i elementet och fastnade där, och smidig som jag var kröp jag nästan under elementet för att få tag på det och fastnade nästan med handen. Fast det hade inte varit så farligt, då jag fastande med huvudet under elementet när jag var mindre.

Nu är jag riktigt trött efter en dag som egentligen inte har varit särskilt jobbig. Kom till skolan vid 10 och vi jobbade med vår modell till ja typ projektarbetet och den blev ganska awesome. Bild på den kan komma senare när vi har presenterat designen för företaget och liksom offenliggjort den, eller vad det nu heter, om ni vill se då.
När jag kom hem la jag på soffan och slappade ett tag innan jag och min bror stack till gymmet. Jag tvekade lite på om jag skulle dit eftersom jag har haft ont i huvudet sedan typ i torsdags, men jag kände att jag inte kunde sitta stilla...kanske lite dumt.

Troublemaker!!

Datum: 2012-10-08 Tid: 21:24:00
Wow, detta kommer verkligen bli en av mina favoritlåtar. Jag älskar verkligen Olly Murs, han är alltid så glad och sjunger så himla bra. Denna låten kommer verkligen att spelas om och om igen. Hörde den för första gången för bara några minuter sedan, men jag älskar den redan!! :) 

Ibland kan min bror vara snäll!

Datum: 2012-10-08 Tid: 21:00:00
 
Igår kom min bror hem från sin flickvän i Småland och då kom han hem med denna fina muggen till mig som han hade hittat på en marknad. Jag blev chockad när han bara gav den till mig sådär, för i vanliga fall är han väldigt snål, så jag tänkte att han liksom skulle säga "Du får ge mig 50 kronor" eller något sånt, men icke så nicke. Han bara gav den till mig, så det är väl bara till att tacka och ta emot.
 

Börjar jag bli typ en träningsnarkoman, eller något sånt?

Datum: 2012-10-07 Tid: 22:38:00
Ja, det är en frågan jag ställer mig själv, och har gjort det nu under den senaste veckan. För mig finns det liksom ingen härligare känsla än att träna, men ibland kan det kanske bli för mycket utan att jag själv inser det.
Denna veckan har jag tränat 9 gånger, och jag har haft en vilodag. 
I måndags var jag på gymmet, sedan stack jag till Zumban. I tisdags var jag på ett hårt jympapass, i onsdags var det gym och sedan cirkelfys. I torsdags dansade jag, i fredags var det intervall/flex som gällde. Igår blev det dock en vilodag, även om det inte var planerat från början. Men jag hann helt enkelt inte med träningen igår. Och idag var jag på gymmet i nästan en och en halv timme.

Fast jag har tränat så mycket som jag har gjort denna veckan, så fick jag så otroligt dåligt samvete på kvällen när jag satt hos mina kusiner. Jag fick dåligt samvete för jag inte hade tränat, vilket jag egentligen inte borde ha fått. Men jag vet inte, det känns bara så fel om jag inte tränar.
Men jag borde kanske köra max 6 träningspass i veckan så jag får en vilodag, för det kanske är det bästa för min kropp även om min hjärna inte säger så. Men ååh, jag känner mig så äcklig och lat om jag inte tränar på en dag, men jag borde kanske inse att kroppen behöver vila också.

Är det bra eller dåligt att träna så pass mycket som jag har börjat göra? Jag mår ju psykiskt och fysiskt bra av det, men det gör jag kanske inte i längden? 

You are my light in the dark

Datum: 2012-10-07 Tid: 21:23:32
 
 
 
 
 

En ovanligt bra dag!

Datum: 2012-10-05 Tid: 23:21:13
Idag har det varit en ovanligt bra dag, det finns en del andledningar till varför den varit bra. Jag har liksom gått med ett stort leende på läpparna hela dagen, ibland har jag vetat varför och ibland har jag inte haft någon aning om varför jag känt mig så himla glad. Man kan väl säga att jag har varit väldigt positiv hela dagen till in princip allt.
Det finns som sagt vissa anledningar till varför jag känner mig glad, så därför tänker jag skriv en liten lista på vad som har varit bra idag.

1. När jag kom till skolan imorse fick jag ett glatt välkommande av vår underbara vaktmästare på skolan. Han log stort mot mig och hälsade. Det känns så himla bra när någon som jobbar på skolan liksom hälsar på en och pratar med en direkt på morgonen när man kommer in genom dörren, det kan kännas som en bra start på dagen.
 
2. Eftersom vi har praktik och vi jobbar i grupper, och gör ett projekt för företaget, så behöver vi liksom inte vara ute på företaget hela tiden. Så idag åkte vi ut till företaget för att visa dem vad vi har gjort. Vårt projekt är då att designa en fläktkåpa, och när vi presenterade det vinnande förslaget så verkade de väldigt imponerade. Eller ja, de var väldigt imponerade och verkar väldigt intresserade av den designen vi har kommit fram till. Det känns hur bra som helst, det är som att få en bekräftelse på att man är bra på det man gör. Galet!
 
3. Träning. Ja, jag har varit iväg och tränat idag igen och alltid när jag kommer upp där på Friskis & Svettis för att träna blir jag så himla glad och positiv. Efteråt känns det hur bra som helst, och särskilt när man har kört igenom ett av de tuffaste passen de har där. Men träning gör en alltid så himla glad, och jag får alltid så mycket energi efter jag har tränat.
 
4. Men den allra högsta höjdpunkten är faktiskt detta: 
När jag såg detta lilla meddelande på twitter blev jag så sjukt glad så jag visste egentligen inte riktigt var jag skulle ta vägen. Att vara någons inspiration betyder riktigt mycket för mig och det känns så otroligt stort. Jag har liksom aldrig tänkt mig att jag skulle kunna vara någons inspiration. Men jag har alltid tyckt om att inspirera och motivera människor, och att få höra att jag är inspirerar någon gör mig så himla glad.


Running around in my dreams ♥

Datum: 2012-10-04 Tid: 20:44:54
Känner att jag inte har något att skriva idag precis, så därför får ni en låt som går på replay i mina öron hela dagarna. Älskar det akustiska och en härlig röst! 

Jag vet äntligen vad jag vill

Datum: 2012-10-02 Tid: 17:48:04

Nu vet jag äntligen vad jag vill göra i mitt liv, vad jag vill göra när jag har slutat gymnasiet. Jag har länge sagt att jag inte tänker bara sitta hemma i Sverige och liksom inte göra någonting. Jag vill utomlands och upptäcka världen. Så jag har nu bestämt mig för vad jag vill, och visst det är stora drömmar jag har men jag ska inte ge upp.
Jag har tänkt att nu ska jag börja söka ett jobb till helger och lov, så jag kan få ihop pengar till språkresan i sommar. Men det är väldigt svårt att hitta något jobb om man är under 18, så det ska bli en utmaning, men jag måste liksom ha något. 
Efter sommaren går jag mitt sista år på gymnasiet, mitt sista år, GALET! Men i alla fall, så går jag i skolan då och hoppas på att ha något helg-jobb då, så jag kan tjäna lite pengar. Men efter studenten, det är då allt börjar, resan ut i världen börjar då. Jag har då tänkt att jag tar mitt pick och pack för att åka till London eller någonstans i USA och arbeta som Au Pair i ett år. Vet inte riktigt var jag vill än, men något vill jag att det ska bli i alla fall.
När jag kommer hem igen efter ett år, stannar jag antagligen hemma ett år, kanske hittar något jobb så jag kan tjäna mer pengar. Sedan kommer det största av allt.
Jag har länge tänkt på vad jag vill bli och jag har alltid haft en dröm om att jobba i musikbranchen, så varför inte försöka göra det? Då har jag tänkt att jag ska komma in på MI (Musicans Institute) i LA för att läsa antingen Audio Engineering eller Music Business, vet inte riktigt vad jag vill av det men skulle tro på Audio Engineering. Jag vill verkligen detta och jag har alltid velat åka utomlands och plugga men har inte vetat var och vad, men nu vet jag äntligen vad jag vill.
Men min familj är inte särskilt positiva till det, min bror tycker bara det är slöseri på pengar och mamma säger inte så mycket, hon säger liksom att det är bra att jag har stora drömmar men för det mesta suckar hon åt mina stora drömmar som jag verkligen vill uppnå. Pappa har inte sagt något än, för han vet inget om mina planer än. Fast jag bryr mig inte om vad det tycker och tänker, för jag vill verkligen detta och då ska inte deras tyckande stoppa mig.
Det är min framtid, mitt liv och mina drömmar!


Zumba, så det ryker!

Datum: 2012-10-02 Tid: 17:10:31
Igår blev det en väldigt kort dag med praktiken, vi satt och jobbade i skolan, vilket vi har gjort för det mesta. Men när jag kom hem stack jag och min bror till gymmet, och jag höjde vikten på det mesta. Så nu har jag antingen 34 kg eller 41 kg på alla maskiner förutom en där jag fortfarande bara har 27 kg, men det ska jag jobba upp. Men på maskiner som tränar benen har jag ju mer vikt.
Efter gymmet var jag hemma en liten stund, sen stack jag och Angelica till Zumban och det var riktigt härligt. Att ha zumba varje måndag är ett grymt startskott på vecka. Man får så himla mycket energi av det och ibland känns det knappt som träning för att det är så himla roligt, man får liksom dansa och verkligen skaka loss. Jag älskar det! 
RSS 2.0