Så mycket att göra, men så lite tid

Datum: 2012-10-23 Tid: 18:42:58
Rubriken talar för sig själv. Har så mycket att göra och jag vet inte riktigt hur all tid ska räcka till eller hur jag ska kunna genomföra allt jag måste göra. Det är väldigt mycket i skolan nu även om jag försöker intala mig själv om att det inte är så mycket. Men det är faktiskt en hel del. Redovisning inför hela teknikerprogrammet imorgon, på fredag ska en bokanalys vara inlämnad och jag måste göra ungefär 30 matteuppgifter, och det är svåra uppgifter. Sen har jag fysikprov på tisdagen efter lovet och där fattar jag inte så mycket. Vi har även en del andra små läxor som inte känns riktigt så viktiga, men alla läxor är ju viktiga och man måste ju göra allt.
Så nu börjar jag få lite ångest över hur jag ska hinna med allt, och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag har dessutom ingen lust till att börja, eftersom det känne som jag inte kommer att komma någonvart eftersom jag har så mycket att göra.
Men har bestämt mig för att imorgon, när jag kommer hem från skolan får det bli en pluggkväll, där jag ska plugga typ hela kvällen för det behöver jag verkligen, och jag ska inte bli distraherad av alla sociala medier som alltid kommer ivägen för mitt pluggande.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0