Helt fantastiskt!

Datum: 2012-09-30 Tid: 19:08:11
Idag han jag med en runda på gymmet, var inte där så länge men bättre än inget ju. Träningsvärken känns i hela kroppen och det är helt underbart, känslan av träningsvärk är bland det bästa som finns.
Men en annan helt fantastisk känsla är när man måste köpa nya kläder för de gamla är för stora. Idag köpte jag ett par nya löpartights för att mina gamla är för stora och sitter inte tillräckligt tight längre, det känns helt fantastiskt och man känner resultat för all träning, helt fantastiskt!

träniiiing!

Datum: 2012-09-29 Tid: 22:02:00
Att träna är bland det härligaste man kan göra, enligt mig då. Man tänker liksom inte på något annat än att man ska lyckas. De senaste veckorna har jag börjat träna vädligt mycket och jag ångrar absolut ingenting. Tänk liksom känslan efter ett hårt och tufft träningspass.
Men jag har inte alltid tränat så pass mycket som jag gör nu, jag har inte alltid varit så aktiv eller haft så mycket motivation till att träna som jag har.
Denna veckan har jag "bara" tränat tre gånger, det är lite för mig då jag de senaste veckorna har tränat ungefär fem gånger i veckan. Men imorgon ska jag försöka hinna upp till gymmet, och om jag inte hinner det innan de stänger får jag sticka ut och springa en runda, för jag måste träna. Men för att all träning ska ge resultat så måste man ju äta rätt också, så därför har jag börjat följa med mamma när hon handlar så jag kan få den maten jag vill och jag kan se till så vi äter lite nyttigare här hemma.
 
Under ett träningspass ska det kännas, det ska göra ont i kroppen men man ska inte ge upp! Känslan av träningsvärk är ju helt underbar, det känns liksom som en bekräftelse på att man verkligen har tränat och att man har gjort bra ifrån sig.

Att sitta hemma i soffan, säga att man är tjock och tycker synd om sig själv, och sedan proppar i sig massa chips eller något. Det hjälper verkligen inte, res er upp och gör något åt det. Spring en runda. Jag vet, det kan vara svårt att komma igång, men ni ångrar er absolut inte efteråt!
So let's do this!!

Falla för någon man aldrig har träffat?

Datum: 2012-09-28 Tid: 16:00:43
Kan man få känslor för någon man aldrig har träffat? För någon som inte ens vet att man existerar? Tankarna snurrar runt i min hjärna och jag känner mig konstig, jag vet inte vad jag känner. Det jag vet är att det finns en kille som jag tycker är riktigt snygg/söt och han verkar väldigt snäll, men hur ska jag veta hur han är i verkligeheten, om han inte ens vet att jag existerar. Jag känner mig liksom så löjlig, sitter och gör upp gulliga drömmar om han och mig, om hur det hade kunnat vara om vi var tillsammans.
Jag känner mig liksom så konstig, jag vet egentligen inte vad jag känner, men något måste det vara för annars hade mitt hjärta inte slagit ett extra slag bara jag såg en bild på honom eller hörde honom sjunga i en video.
Men en sak är säker, jag måste sluta falla för alla söta killar på youtube som sjunger och spelar gitarr, för de kommer ju ändå aldrig veta att jag existerar.

sjukt!

Datum: 2012-09-28 Tid: 14:50:31
Har detta också hänt er någon gång? Att ni bara döper en bild till något genom att trycka på massa tangenter hur som helst, och sen finns det redan en fil som heter så?
Jag tycker det i alla fall är sjukt läskigt att det kan bli så, det är sjukt att man kan slå in exakt samma kombination!

Morfar ♥

Datum: 2012-09-27 Tid: 21:12:38
Idag var jag ledig från skolan eftersom vi skulle ha urnsättning för min morfar som gick bort i somras och det kändes ganska jobbigt när de hissade ner urnan, det kändes liksom som att de verkligen var sista gången jag såg min morfar och det var då jag insåg att han faktiskt aldrig kommer att komma tillbaka. Det känns så tomt utan honom och jag saknar honom verkligen.
Varje gång jag kommer hem till mormor går jag in i vardagsrummet för jag vill att morfar ska sitta där i fåtöljen i en vinröd stickad tröja som klädde honom så bra, men han sitter aldrig där för han finns ju inte längre. Det känns jättehårt och svårt att säga att han inte finns längre, säga att han har gått bort, för jag vill liksom inte inse att han verkligen är borta.
Enligt mig kommer han alltid att finnas, han kommer alltid att vara med oss, på något sätt, bara inte så som innan, då jag kunde krama om honom och verkligen prata med honom. Men det kan jag ju inte längre, även om jag verkligen hade önskat att jag kunde det, men att somna in var det bästa för honom, han fick som han ville.
Istället för att gråta, så ska jag försöka le åt alla minnen jag har med honom, för jag älskar honom så.

Favoritlåtarna!

Datum: 2012-09-26 Tid: 15:24:00
 


 
 
 
 
 
 

26 september

Datum: 2012-09-26 Tid: 15:10:18
Hemma efter en faktiskt ganska så rolig dag. Idag stannade vi på skolan istället för att åka ut till företaget, för vi behövde tillgång till skolans datorer för att jobba lite i cad, ett program där man ritar 3D-figurer.
Min datorn för för en liten stund sedan en enda stor röra för jag hade många program igång och många dokument var öppna, men nu är det fixat.
Får se vad jag ska göra resten av eftermiddagen, men ikväll ska jag i alla fall iväg och träna, riktigt härligt!

opera, mäktigt men inget för mig...

Datum: 2012-09-25 Tid: 22:29:30
Rubriken säger ju sig själv. Jag var på en opera föreställning och det var väldigt mäktigt, men jag kan säga att det är ingenting för mig. Andra och tredje akten var bra och fartfyllda, men första akten var riktigt dryg och jag höll flera gånger på att somna.
Men opera är inget för mig precis, det är inget jag skulle få för mig att gå och titta på själv.

Arbetsplatsförlagt lärande

Datum: 2012-09-25 Tid: 17:42:55
Nu har vår första APL-period för detta året satts igång, alltså arbetsplatsförlagt lärande, vilket betyder att vi är ute på företag där vi får ett uppgift som vi ska göra. Vi arbetar i grupper, vilket jag tycker kan vara ganska skönt så jag slipper åka iväg helt ensam till ett till början helt okänt ställe för mig. Jag är på ett företag som designar köksfläktar, och vi har fått i uppgift att designa en köksfläkt, vilket är roligt men väldigt komplicerat.
Att ta sig till företaget är rena utmaningen eftersom det är typ ute på landet och nästintill inga bussförbindelser. I alla fall så klockan 06.54 hoppade jag på en buss i morse som skulle ta oss till en liten håla och sedan fick vi vänta i 45 minuter på att en skolbuss med massa småbarn skulle hämta upp oss. Det tog verkligen emot att åka iväg i morse, jag var så himla trött och det är inte särskilt kul att behöva sätta sig på en buss fem i sju en morgon.
När vi skulle hem var min dator inprincip död, den hade absolut inte mycket batteri kvar men det är inte konstigt eftersom vi har använt den konstant idag, skrivit och skissat. Nu är jag riktigt trött och funderar på om jag ska ta en liten powernap nu innan jag ska iväg igen.
 

2013, snälla kom snabbare!

Datum: 2012-09-23 Tid: 23:09:00
Längtar riktigt mycket till nästa år, 2013! Jag har redan en hel del stora händelser planerade och det är galet hur många av mina större drömmar kommer gå i uppfyllelse.

Februari - One Direction, det är riktigt galet och jag kan inte riktigt förstå att jag verkligen ska se dem live i London. Jag ska se dem i verkligheten och det har varit min största dröm sedan maj 2011. Dessa killarna betyder något så extremt mycket för mig och längtar så sjukt mycket till konserten. Det kommer bli den bästa dagen i mitt liv, bara 154 dagar kvar!
April - Olly Murs, i April ska jag äntligen få se Olly Murs igen! Jag såg och träffade honom i Malmö den 10 augusti, det var en helt underbar dag och jag saknar min lilla Olly oehört mycket.
Maj - Musikalpremiär, japp du läste rätt. Någon gång i maj kommer jag har musikalpremiär med en musikal som jag är med i och vi håller på att repar och bygger upp musikalen och våra roller redan nu.
Maj - 18 år, det är ofattbart. Att lilla jag fyller 18 år. Det känns verkligen inte som jag redan kan fylla 18, jag känner mig liksom ibland fortfarande som typ 12...aja, jag vet inte. Det är bara så galet att jag fyller 18 nästa år.
Juni/Juli - Språkresa, i juni sticker jag iväg på en tre veckors lång språkresa i Bournemouth, England och jag är redan nu riktigt taggad inför det. Ända sedan jag var typ 12 eller 13 år har jag sagt att jag ville på språkresa, men min mamma sa alltid "aldrig att jag släpper iväg dig och du ska få va med 18-åringar i tre veckor". Men nu några år senare är jag 17 år och mamma har äntligen gett mig tillåtelse till att åka iväg, jag längtar riktigt mycket och jag kommer få två dagar i min favoritstad London, och en dag är endast avsedd för shopping, yay!
Jag kommer att träffa massa nya människor och antagligen få en hel del nya vänner för livet, wow, jag längtar verkligen. Tänk dig att leva med the British accent, åååh, vad kul det ska bli att få bo i en brittisk familj och få höra brittiska all the time. I'm gonna be in heaven!
 
 

Första inlägget!

Datum: 2012-09-23 Tid: 21:31:00
Vem är då jag?
Jo, mitt namn är Johanna och jag bor i en liten stad i Skåne. Jag går andra året på gymnasiet, Teknik med inriktning Design och Produktutveckling. Jag håller även väldigt mycket på med musik och foto. Just nu förbereder jag mig lite mentalt inför en del stora händelser nästa år, en av dem är en språkresa.
Sommaren 2013 drar jag och min kompis Angelica till Bournemouth i södra England för tre veckors språkresa och att åka på språkresa har alltid varit en av mina stora drömmar.

Här på bloggen kommer jag att skriva massa tankar om språkresan och massa andra tankar. Eftersom träning är en väldigt stor del av mitt liv så kommer det också bli en hel del utav det. Bilder kommer det att publiceras i mängder, eftersom jag älskar att fotografera och har en väldigt stor kärlek till WeIt.
 
 

 
 
RSS 2.0