Fånga dagen

Datum: 2013-04-29 Tid: 22:00:00

Little Mix

Datum: 2013-04-24 Tid: 18:13:48
Idag trillade detta lilla albumet ner i brevlådan. Signerat och allt, bättre kan det inte bli! Har precis lyssnat igenom hela albumet och det är flera tummar upp till alla låtarna. Så nu ska jag lyssna på albumet igen. Dessa tjejer är så sjukt duktiga och jag är stolt över hur långt de har kommit nu.

Carry You

Datum: 2013-04-22 Tid: 09:14:17
Union J's första singel Carry You är nu spelad för första gången. Den känns som en ganska typisk 2013-låt men jag gillar den! Deras röster tillsammans, det älskar jag och denna låten kommer nog spelas mycket idag. Dock var låten inte alls som jag hade förväntat mig, men jag blev positivt överraskad! 
Började gilla dem när de var med i X Factor och vill mer än gärna se dem en vacker dag! 

Don't just talk...

Datum: 2013-04-20 Tid: 17:08:23

Frukost klockan fyra!

Datum: 2013-04-20 Tid: 16:52:21
Två timmar efter jag gick upp orkade jag äntligen äta lite frukost. Youghurt med banan, kiwi och havregryn. Knäckemacka med skinka, gurka och tomat. Och ett glas apelsinjuice. Riktigt gott! 

Veckan som har gått

Datum: 2013-04-20 Tid: 15:22:57
Uppdateringen är urusel, jag vet. Men helt ärligt så är detta den första gången på denna veckan som jag verkligen har kunnat sitta vid datorn hemma. Har haft fullt upp med en massa plugg denna veckan. Gjort sammanlagt tre prov, en redovisning och lämnat in en uppsats. Har därmed inte hunnit träna någonting sedan i måndags, har dåligt samvete för det. Men denna hemska skolvecka avslutades med en fantastisk klassfest igår. Kom hem vid två inatt och sov till halv två idag, haha!
 

En söndagskväll fylld med pluggande!!

Datum: 2013-04-14 Tid: 21:16:27
Sitter nu här och försöker plugga, måste verkligen få ihop en avslutning på min uppstats i svenska. Den är nästa färdig, men det är den där lilla slutklämman som saknas och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det. Samma är det med rapporten som jag borde ha lämnat in i alla fall förra veckan. 
Historia måste jag också plugga på nu, redovisning imorgon och känner mig inte särskilt förberedd..men ja det får gå! Så nu ska jag sitta här i alla fall två timmar och plugga för jag har en del att göra men jag måste ju sova också!! 

Skola hit, skola dit...jag är så trött på det!

Datum: 2013-04-10 Tid: 17:53:07
Det är cirka 30 skoldagar kvar tills det är sommarlov, men jag är inte så säker på att jag vill att det ska bli sommar. För nu dessa veckorna innan sommaren har vi så otroligt mycket att göra i skolan. Har räknat ut att jag kommer ha minst 11 prov, uppsatser och redovisningar innan jag får gå på lov. Sen tillkommer det även slutprov i svenska och engelska, och jag vet verkligen inte om jag kommar orka med allt. Så just nu är jag ganska glad över att Olly's konsert är flyttad till oktober, för annars hade jag verkligen hunnit med det jag måste hinna med. Men det är väl bara till att stå ut, kämpa på och göra sitt bästa. Det är i alla fall vad jag har tänkt.
Nu sitter jag och pluggar till idrottsprovet jag ska ha imorgon. Idag är det första gången jag verkligen har haft tid till att lägga ner tid och energi på detta provet. Men jag får väl hoppas att det går vägen, jag ska i alla fall göra mitt bästa! 
 
 

Ulrik Munther den 5 april - En magisk kväll!

Datum: 2013-04-08 Tid: 22:16:00
Konserten i lördags med Ulrik Munther var helt underbar! Jag mötte upp Rebecka på Lunds central, sedan tog vi bussen till mejeriet och mötte upp en tjej vid namn Felicia som går i Rebeckas klass. På plats mötte vi även upp ett gäng glada Munthers och det var riktigt rolig att träffa de jag har träffat innan och även en del nytt folk. Ulrik var helt fantastisk på scen, han hade så sjukt mycket energi på scenen. 
Efteråt var det signering och ingen visste riktgt var det skulle vara så alla stod kvar nere på golvet framför scenen. Men efter ett tag kom jag äntligen fram till Ulrik och för första gången vågade jag verkligen prata med honom! Efter en liten stund kom Emma ut, helt överlycklig! Ulrik kände fortfarande igen henne. Hela kvällen var magisk!! 

Vad ska jag göra med mitt liv nu då?

Datum: 2013-04-07 Tid: 22:58:16

Nu har jag sorgligt nog tittat färdigt på alla säsonger av One Tree Hill och jag minns knappt vad jag gjorde innan jag började titta. Men vad ska jag göra nu då? Ska jag börja titta på en ny serie? Eller titta på tonvis av filmer?  Skulle inte tro det, antar att jag måste börja fokusera mer på skolan och lite annat igen då oth så gott som har tagit över mitt liv totalt. 
One Tree Hill är verkligen den bästa serien jag någonsin har sett, och jag är inte den personen precis som gillar serier. Tittade på Gossip Girl i somras men gav upp när jag kom till säsong 4. Sedan tittade jag och Angelica på första avsnittet av one tree hill i höstas och men jag tänkte att det inte var något speciellt. Men några veckor/månader senare övertalade Angelica mig till att börja titta och jag blev totalt fast! 

Stay

Datum: 2013-04-02 Tid: 19:15:18
Här är ett videoklipp när värdelösa jag sjunger Stay av Rihanna för er som vill plåga era öron...och ja, mitt självförtroende är inte det bästa när det gäller sång!
RSS 2.0