Vad ska jag göra med mitt liv nu då?

Datum: 2013-04-07 Tid: 22:58:16

Nu har jag sorgligt nog tittat färdigt på alla säsonger av One Tree Hill och jag minns knappt vad jag gjorde innan jag började titta. Men vad ska jag göra nu då? Ska jag börja titta på en ny serie? Eller titta på tonvis av filmer?  Skulle inte tro det, antar att jag måste börja fokusera mer på skolan och lite annat igen då oth så gott som har tagit över mitt liv totalt. 
One Tree Hill är verkligen den bästa serien jag någonsin har sett, och jag är inte den personen precis som gillar serier. Tittade på Gossip Girl i somras men gav upp när jag kom till säsong 4. Sedan tittade jag och Angelica på första avsnittet av one tree hill i höstas och men jag tänkte att det inte var något speciellt. Men några veckor/månader senare övertalade Angelica mig till att börja titta och jag blev totalt fast! 
Postat av: Sophia

Sv: Hahahah nej verkligen inte! Åååh har också sett hela oth, det är så bra! Om du vill ha en bra serie att se på skulle jag lätt rekomendera "The O.C" om du inte har sett den!

Datum: 2013-04-07
Tid: 23:25:00
http://sarasophia.blogg.se
Postat av: Sophia

sv: Jaaa, helt sjuk bra! The O.C också! Men i sånnafall kan jag ju säga att "Hart of Dixie" är också sjukt bra om du inte har sett den! :)

Datum: 2013-04-08
Tid: 19:17:14
http://sarasophia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0