Back to reality!

Datum: 2013-02-27 Tid: 22:16:16
Hemma i Sverige igen efter fem underbara dagar i London. Två dagar av praktiken är avklarad och just nu känns det lite som ett helvete, men jag ska se till att det kommer sluta bra.
När jag har tid och ork tänkte jag lägga ut bilder och sånt från London, men just nu orkar jag inte för var på min praktikplats från 8.00 till 17.00 idag så. Men ska försöka fixa det till helgen! 

5 saker ni kanske inte visste om mig

Datum: 2013-02-22 Tid: 10:00:00
  • När jag släcker en lampa måste jag alltid tända igen för att släcka en gång till för att se så det verkligen var släckt från början

  • Alltid när jag kommer hem från skolan går jag direkt in på mitt rum för att lägga skolväskan i sängen

  • Jag hatar verkligen lakrits, det är det äckligaste godiset som finns

  • Min första kändiscrush var Darin

  • Favoritprogrammet när jag var liten var Mora Träsk, antar att det är därifrån jag har fått mitt intresse för musik

Packning och allt det där!

Datum: 2013-02-20 Tid: 20:48:34
Nu måste jag egentligen packa eftersom det bär av till London imorgon, men just nu har jag fastnat vid Brit Awards och har bestämt att jag ska packa när det är reklam!

En härlig start på dagen

Datum: 2013-02-19 Tid: 11:04:00
En god frukost är det bästa man kan starta dagen med.
Dagens frukost: Vaniljyoghurt med kiwi och banan, knäckebröd med skinka och ett litet glas apelsinjuice

Let's do this!

Datum: 2013-02-19 Tid: 09:52:05
Det är lov, vi har äntligen sportlov och jag måste plugga. Vi såg en film på historian och nu måste vi skriva en analys om den filmen, så det är väl bara till att göra det. Den måste vara inne senast söndag, men jag måste skicka in den idag för jag åker ju på torsdag. Så nu får jag väl ta och plugga även om jag egentligen inte vill, det är bara till att tänka positivt och göra det. Jag får ju min belöning om några dagar! Let's do this!! 

Endast 10 dagar kvar nu!

Datum: 2013-02-14 Tid: 21:38:55
Nu är det snart dags, om tio dagar har jag sett One Direction livslevande framför mig med egna ögon och om exakt en vecka är jag i London. Det är otroligt att jag snart ska se dem, tillsammans med mina bästa vänner Julia och Angelica.
Snart har ett år gått efter att vi fick biljetter. Vi har väntat på detta i snart ett år, och när det verkligen är dags så har vi väntat på det ögonblicket i exakt ett år, det är galet. Tiden har gått så himla fort och nu är det snart dags. Tänk, jag ska få se mina största idoler LIVE!!! 

Alla hjärtans dag

Datum: 2013-02-14 Tid: 20:58:42
Idag är det ju alla hjärtans dag, men för mig känns det som vilken vanlig dag som helst. Inget speciellt då jag inte har någon pojkvän, men det är inget jag deppar över. Och jag har varit tvungen att repa inför musikalen. Så det har varit som vilken torsdag som helst.
Men hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag och jag hoppas innerligt att ni inte har suttit hemma och deppat för att ni inte har någon kille/tjej att fira det med. 

If you just believe in yourself, you can do it!

Datum: 2013-02-08 Tid: 23:42:32
Igår hade jag slutprov i kursen Fysik 1 och nu på gymnasiet har jag verkligen börjat hata fysik. Det är bara massa räkna och trycka in idiotiska formler i huvudet. Jag satt hemma och kämpade med fysiken, flera kvällar i rad innan det var dags för provet. Jag har kämpat med fysiken ända sedan dag ett på gymnasiet och jag har nu gått drygt halva tiden. Fysiken är väldigt jobbig och det är även en av de kurserna som tynger mig mest. Men igår var det dags för provet, det kändes som allt gick åt helvete. Känsla när jag lämnade in provet var ingen normal känsla för mig. Jag brukar alltid känna att det har gått bra, att jag har klarat det. Men så kände jag inte denna gången, det kändes som jag hade misslyckats helt totalt.
Så idag när vår lärare kom in i klassrummet och sa att han redan hade rättat proven, ville jag bara ta mitt pick och pack för att springa ut från klassrummet och gömma mig någonstans. Men istället satt jag där på min stol, lutade mig mot bänken, vände och vred på mig hela tiden, andades snabbt. Klara i min klass som satt på andra sidan av klassrummet frågade om jag mådde bra, eller om jag var trött. Jag svarade att jag inte ville ha tillbaka mitt prov. Läraren började dela ut, när jag fick mitt tittade jag bara på det ett tag för jag ville inte vända blad och se betyget. Men efter en liten stund gjorde jag det, och till min glädje såg jag att jag hade fått E, en extrem lättnad för mig. Jag pustade ut och viskade "tack".
E är egentligen inte något betyg jag brukar bli nöjd med, men fysiken är jobbig och då menar jag riktigt jobbig. Allt jag ville var att bli godkänd och det blev jag, eftersom jag trodde på att jag skulle klara det! 


Mycket pluggande, lite bloggande

Datum: 2013-02-05 Tid: 21:19:10
Har galet mycket i skolan som belastar mig just nu. Slutprov i Fysik 1 har jag på torsdag och på tisdag har jag prov i Kemi. En sak kan jag säga, det är verkligen inte mina favoritämnen. Så det betyder att jag måste plugga väldigt mycket, vilket betyder att jag knappt hinner blogga eller svara på kommentarer. Men när det är över ska jag bättra mig på bloggandet och allt annat som jag inte hinner med nu när skolan tar så mycket tid från mig.

En härlig och händelserik dag!

Datum: 2013-02-02 Tid: 22:01:35
Idag åkte jag och Angelica iväg för att träffa vår vän Isabell som vi inte har träffat sedan somras. Det var riktigt kul att träffa henne igen. Dagen har mest bestått av prat om London eftersom vi åker dit med samma flyg och kommer bo på samma hotell.
Vi satt inne på Subway i ungefär 2 och en halv timme och bara pratade på allt möjligt. Sedan åkte vi till ishallen och åkte skridskor, och jag var en aning vinglig men ramlade inte en enda gång. Under tiden vi var där märkte vi hur två killar tittade på oss hela tiden och liksom körde efter oss, kallade på oss. Till slut så lyckades den ena killen få tag på Angelica och då sa han typ "Your friends are nice" och sen körde hon därifrån, sen stoppade han henne igen och frågade om vi hade facebook. Angelica svarade ja, men sa nej till att ge ut namn och sånt sen körde hon därifrån direkt. 
En sak kan jag säga, de två killarna var lååååångt ifrån attraktiva och de var värdelösa på att åka skridskor. Han ena trillade säkert minst 20 gånger! 
Sedan när vi skulle från ishallen till stationen hade vi ingen aning om var bussen gick ifrån. Så vi gick nästan vilse, men till vår räddning kom en buss till den busshållsplatsen vi hade hoppat av vid. Då blev vi lyckliga, haha :) 

1 februari 2013 ♥

Datum: 2013-02-01 Tid: 21:03:26
Äntligen har vi kommit in i februari år 2013, månaden jag har väntat på ett år nu! Det är denna månaden jag åker till London, och månaden som jag får uppleva en utav mina absolut största drömmar. Jag kommer få se One Direction med mina ögon! Jag kan inte riktigt förstå det själv, men nu är det verkligen inte lång tid kvar. När vi bokade biljetterna var det 365 dagar kvar och nu är det endast 23 dagar kvar. Jag kan inte förstå det. Men en sak är säker, denna månaden kommer bli den bästa månade någonsin! 
RSS 2.0