If you just believe in yourself, you can do it!

Datum: 2013-02-08 Tid: 23:42:32
Igår hade jag slutprov i kursen Fysik 1 och nu på gymnasiet har jag verkligen börjat hata fysik. Det är bara massa räkna och trycka in idiotiska formler i huvudet. Jag satt hemma och kämpade med fysiken, flera kvällar i rad innan det var dags för provet. Jag har kämpat med fysiken ända sedan dag ett på gymnasiet och jag har nu gått drygt halva tiden. Fysiken är väldigt jobbig och det är även en av de kurserna som tynger mig mest. Men igår var det dags för provet, det kändes som allt gick åt helvete. Känsla när jag lämnade in provet var ingen normal känsla för mig. Jag brukar alltid känna att det har gått bra, att jag har klarat det. Men så kände jag inte denna gången, det kändes som jag hade misslyckats helt totalt.
Så idag när vår lärare kom in i klassrummet och sa att han redan hade rättat proven, ville jag bara ta mitt pick och pack för att springa ut från klassrummet och gömma mig någonstans. Men istället satt jag där på min stol, lutade mig mot bänken, vände och vred på mig hela tiden, andades snabbt. Klara i min klass som satt på andra sidan av klassrummet frågade om jag mådde bra, eller om jag var trött. Jag svarade att jag inte ville ha tillbaka mitt prov. Läraren började dela ut, när jag fick mitt tittade jag bara på det ett tag för jag ville inte vända blad och se betyget. Men efter en liten stund gjorde jag det, och till min glädje såg jag att jag hade fått E, en extrem lättnad för mig. Jag pustade ut och viskade "tack".
E är egentligen inte något betyg jag brukar bli nöjd med, men fysiken är jobbig och då menar jag riktigt jobbig. Allt jag ville var att bli godkänd och det blev jag, eftersom jag trodde på att jag skulle klara det! 


Postat av: Kajsalisa Pohl

sv: Vad jobbigt! Men skönt att du klarade det i alla fall :) Det är bara bra med mig! Själv?

Datum: 2013-02-09
Tid: 10:19:37
http://villbaraleva.blogg.se/
Postat av: Sabina

DU ÄR SÅ DUKTIG! När ett ämne är jobbigt eller svårt så är ett godkänt betyg heaven typ! Du ska vara glad ändå!!

Svar; Ja! Men då ska ni verkligen vara nöjda! Det är ändå i freakin O2 arenan! DET ÄR FAN NÄRA NUUUUU! Kan inte fatta det! haha

Datum: 2013-02-09
Tid: 11:16:37
http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: benedit ♥

vad bra att du fick godkänt! :D

Sv; okej, jo det är bra med mig :) vad gör du?
kram

Datum: 2013-02-09
Tid: 18:57:55
http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: angelica

sv: hahaha jaaag veet men jag skrev en BRA översättning ;) jaaa skiiitnära åhhh!

Datum: 2013-02-12
Tid: 07:39:23
http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0