Något som håller mig uppe sent om kvällarna...

Datum: 2013-01-31 Tid: 22:48:48
Det finns inget härligare än att sitta och lyssna på killar som verkligen har en accent! + ser de bra ut, och ja är riktigt roliga! 

Öppet hus

Datum: 2013-01-30 Tid: 22:09:43
Idag var det återigen dags för öppet hus på min skola. Jag var den enda i min klass som ställde upp på att vara där. Förra gången var jag också den enda som ställde upp. Men i alla fall, så var det inte så väldigt lyckat idag. Det var inte så många som kom och tittade. Antagligen har folk redan bestämt sig vad de vill gå, eller så hade det kanske inte kommit ut så mycket reklam om att vi skulle ha öppet hus. I alla fall fick vi cirka tio stycken som kom och tittade på teknikprogrammet, det är ju bättre än inga alls.

Ingen träning...

Datum: 2013-01-30 Tid: 22:02:00
Varken idag eller igår har det sorgligt nog inte blivit någon träning för mig. Men har verkligen inte mått bra. Huvudvärk och riktigt ont i magen. Men får hoppas på att jag kan träna imorgon, för det känns rent ut sagt skit att inte ha tränat på två dagar nu eftersom nu blev det en liten paus efter att ha tränat 15 dagar i sträck med cirka två träningspass/dag. Känns så fel att bara ligga på soffan och slöa, men det är väl sånt man får ta. För det blir ju inte bättre att träna om man inte mår bra.

Som en tung sten har lyft från mina axlar

Datum: 2013-01-29 Tid: 23:04:32
Det där äckliga historiearbetet blev äntligen färdigt igår och nu känns det riktigt bra. Känns som en tung sten har lyft från mina axlar. Men ovanpå det kommer det nya stenar som lägger sig på axlarna. Fast det är bara till att stå ut, kämpa på, se positivt och göra det bästa utav situation. Snart är det sportlov, efter det har jag ingen skola på fyra veckor, på grund av praktik, så det ska bli väldigt skönt.
Till slut fick jag ihop hela tio sidor, 3117 ord i mitt arbete. Lättnaden jag kände när jag skickade in det till läraren går inte att beskriva. Men nu är det borta, så nu kan jag fokusera på annat! 

Plugga, plugga, plugga...ett rent helvete

Datum: 2013-01-27 Tid: 15:18:52
Vet inte hur länge jag har suttit och kämpat med detta dumma arbetet i historia. Vet i alla fall att vi började i jul. Deadline är imorgon och jag kommer ingen vart, har mycket kvar att skriva. Än så länge har jag "bara" fått ihop 1300 ord. Visst det är kanske en del, men måste verkligen skriva längre. Det är ett arbete om den demokratiska utvecklingen i Sverige från 1800-talet och fram tills idag. Helt onödigt enligt mig. Men å andra sidan är all historia onödig enligt mig. 
Vi lever i nuet, blickar framåt. Jag vill inte titta tillbaka i någon dum backspegel för att veta vad som hände förr, det intresserar inte mig ett dugg.

Tre topplåtar!

Datum: 2013-01-27 Tid: 00:47:39
 Detta är tre låtar som jag lyssnar på om och om igen dag in och dag ut.

Lycka! ♥

Datum: 2013-01-27 Tid: 00:30:11

 
I veckan fick jag en ny mobil så jag slapp skrothögen, det vill säga att jag har ju instagram igen! :)
Kvällen är gjord och jag var redan väldigt glad innan ikväll, men blev ännu lyckligare nu. För världens underbaraste och finaste Ulrik Munther gillade min bild på instagram, skrev till mig, tog en screenshot av min bild och la upp den på sin instagram! Trodde aldrig han skulle välja att posta min bild av alla bilder som skickades till honom.
Skakade när jag såg det, och fick ett så kallat fangirl moment. Detta kallar jag lycka! 

 

Euphoria

Datum: 2013-01-21 Tid: 23:15:00
Fick för några dagar sedan om jag kunde länka till min audition av X Factor, men tyvärr kan jag inte det eftersom innan det är audition inför publik har de en annan utagning med en annan jury och jag gick dessvärre inte vidare därifrån. Men jag vet vad jag gjorde för fel och jag vet varför jag inte gick vidare, även om de inte sa det.
Så här är i stället är en cover som jag har gjord av Euphoria för drygt två månader sedan, så hoppas ni gillar det!

 
Trodde aldrig jag skulle våga länka här på bloggen...

"Ny" mobil...

Datum: 2013-01-18 Tid: 21:11:20
Nu har jag fått gå till en ännu äldre mobil! Min älskade htc klämde jag ju i bildörren så den dog direkt och gick inte att använda längre. Så då tog jag min gamla samsung, som var en touch-mobil. Men nur har där blivit glapp vid batteriet i den så den är väldigt oförutsägbar, den kan stängas av när som helst och sen får jag absolut inte igång den om jag inte stoppar i laddaren och använder lite våld. Så det känns inte så bra att gå runt med en sån mobil. Därför har jag nu bytt till denna kära knappmobilen! 
Så alla ni som har mitt nummer, kan ni snälla skicka ett sms till mig och samtidigt säga vem det är ifrån? :)

All in idag!

Datum: 2013-01-14 Tid: 21:20:00

Känslan av att ha tränat och känna sig helt slutkörd är helt underbar. Idag fick jag ett litet ryck med träningen, jag blev helt plötsligt så glad och peppad för att träna. Så direkt efter skolan stack jag till gymmet och körde mina benövningar där och lite andra övningar. Efter det cyklade jag hem, med treans växel i hela vägen då växlarna hade frusit.
När jag kom hem körde jag och Angelica 30 day shred som vi började med idag, som vi då ska hålla på med i 30 dagar. Det var tuffare än vad man hade kunnat tänka sig, men det är bara till att bita ihop och göra det. För i slutändan känns det bara så sjukt bra.
Sedan nu lite senare på kvällen stack jag och Angelica till friskis för att vara med på ett Core-pass, vilket var riktigt härligt. 
Så nu ligger jag är helt slut i soffan och tror jag kan sova gott inatt.

Kiss you

Datum: 2013-01-10 Tid: 20:48:13
Dessa killarna är verkligen helt otroliga! Jag älskar verkligen denna videon, för den visar verkligen vem dem är! 
Nu är det inte lång tid kvar tills det är min tur att se dem, ååh vad jag längtar!!! :D

När det känns som allt bara faller

Datum: 2013-01-04 Tid: 13:47:25
Det känns som 2013 inte kunde ha börjat sämre, jag har ingen ork till någonting, jag känner mig helt utmattad och slut.
Tre nätter har gått och det har varit tre nästintill sömnlösa nätter. Finner ingen ro till att sova, och så fort jag lägger mig ner i min säng känner jag en smärta i hela min rygg och ja större delen av kroppen. Förstår inte vad som är fel. Jag vrider och vänder på mig, byter håll så jag har huvudet där jag normalt sätt har fötterna. Lyckas somna efter tre timmar, och halvsover genom natten fram till klockan sex ungefär då jag vaknar. Går upp en liten stund för att jag känner mig halvt pigg. Går och lägger mig igen för jag inte orkar göra någonting. Halvsover till ungefär halv ett då jag tänker att jag måste gå upp för att plugga lite och äta lite frukost. 
Men när det kommer till frukosten äter jag knappt något, ett knäckebröd sen är det bra för mig. Jag brukar ju normalt äta värsta brakfrukosten, med antingen gröt, eller typ två grova mackor och yoghurt, flingor och bär.
Sen sätter jag mig för att plugga, för jag vet att jag verkligen måste göra det. Öppnar böcker och anteckningsblock, tittar på det, suckar och stänger det igen. Eller om jag lyckas, så kan det blir att jag bara sitter och läser i 40 minuter utan att något sätter sig i huvudet. Så jag går istället och sätter mig framför tvn i soffan, men tittar inte på tvn precis. Det är verkligen inte normalt för att vara mig.
Igår när jag var på gymmet, kände jag mig inte alls pepp på det. Jag ställde mig framför spegeln inne på gymmet och bara tittade på mig innan jag gjorde en övning, och när jag tittade på mig insåg jag hur trött och slut jag verkligen såg ut, när jag gjorde en övning höll jag på att ramla x antal gånger, jag kunde inte koncentrera mig ordentligt. 
Denna veckan har jag tittat på minst två filmer om dagen, och jag är inte den som brukar sitta och titta på film precis.
Men helt ärligt så tror jag att allt detta handlar om att jag känner en viss press på mig och att jag känner mig stressad. För jag har inte kunnat ta det lugnt på hela lovet. Folk har sagt till mig "kan du var snäll och göra det" "kan du hjälpa mig här", massa sånt har jag fått höra och det blir inte bättre av att man har femtioelva läxor att göra över lovet, man vet inte var man ska börja.
Ingenting känns bra, jag har ingen ork till någonting. Pressen på mig är för stor, jag vill kunna ta det lugnt och vila ut med ett gott samvete, men jag kan inte.

Inget händer angående språkresan just nu

Datum: 2013-01-03 Tid: 16:50:47
Det händer inte så mycket angående språkresan just nu. Men nur är det 2013  och till våren kommer det komma massa information. Det känns redan nu som språkresan närmar sig med stormsteg.
Men ju mer språkresan närmrar sig, kommer jag skriva desto mer om språkresan.
Inne på STS sida på facebook har de evenmang till alla destionationer de har för sommaren, där har jag hittat en del som ska åka samtidigt som mig.
Än så länge ser det ut som jag kommer att vara äldst, men det är inget jag bryr mig om precis eftersom jag bryr mig inte om ålderskillnaden på mig och mina kompisar. 
Riktigt nu längtar jag riktigt mycket, vilket jag har gjort hela tiden sedan vi bokade. Men tiden tills språkresan kommer gå väldigt fort då jag har väldigt mycket planerat inför våren. Det kommer i alla fall hända en stor händelse i månaden fram till Augusti! 
Är du också sugen på att åka till Bournemouth? Då är det bara till att fråga mig! 
 

Nyårslöften och mål

Datum: 2013-01-02 Tid: 15:35:23
För detta året har jag satt upp lite nyårslöften och mål som jag vill klara av. För att uppnå allt krävs det att jag kämpar och det ska jag verkligen göra.

Äta hälsosammare:
Jag vill äta hälsosammare och med det menar jag att jag ska sluta äta massa kakor, bakelser, godis, snacks och sånt. Men jag kommer tillåta mig själv att äta riktigt mörk choklad vid sötsug eftersom mörk choklad stoppar sötsuget. 
Detta vill jag göra för jag vill må bättre och det är inte bra att äta massa godis och kakor, för det har jag själv märkt nu under december. Jag har klarat att inte äta något godis på ett helt år, och jag ska klara det igen. 

Fortsätta träna mycket:
Jag har under 2012 tränat väldigt mycket, och det ska jag fortsätta med. För jag mår mycket bättre när jag tränar, både fysiskt och psykist. Jag orkar mycket mer på grund av träningen, och jag vill känna mig pigg och må bra.
 
Göra mitt bästa i skolan:
På senaste tiden har jag känt mig ganska lat när det gäller skolan. Jag skjuter fram på alla läxor och det ska jag sluta med. Jag har inte haft någon motivation till att plugga så mycket längre. Betygen lockar inte lika mycket heller som de gjorde förr, även om jag vill ha så höga betyg som möjligt.
Men jag måste verkligen ändra på min inställning, jag måste verkligen göra mitt bästa och visa vad jag verkligen går för.

Stå upp för mig själv och bli säkrare på mig själv:
Jag vill våga stå upp för mig själv och visa att jag är jag och det kan jag inte ändra på. För att kunna göra det måste jag först bli säkrare på mig själv, jag måste tro på att jag kan och inte vara rädd för vad folk kanske tycker och tänker om mig. Jag måste våga vara mig själv i alla lägen.
Det är nu dags för en förändring, jag vill börja leva, kunna stå upp för att jag är jag och verkligen tro på mig själv, tro och lita på att jag är bra som jag är.

Planera vardagen:
Jag är den personen som alltid brukar skjuta fram saker jag ska göra, och jag måste verkligen sluta med det. För det blir alltid att jag skjuter det längre och längre fram och då slutar det med att jag måste göra allt på en gång. Jag ska sätta mig varje måndag och planera min vecka, för att veta vad jag ska göra. Och skriver jag in det i min kalender så kan jag inte skjuta fram det för då står det att jag ska göra det den dagen och då ska jag göra det också.

Gott nytt år!

Datum: 2013-01-01 Tid: 21:15:08
Nytt år nu och det finns mycket att se fram emot. Året jag har längtat efter har nu kommit, och jag hoppas det blir så bra som jag har hoppats på! 
RSS 2.0