När det känns som allt bara faller

Datum: 2013-01-04 Tid: 13:47:25
Det känns som 2013 inte kunde ha börjat sämre, jag har ingen ork till någonting, jag känner mig helt utmattad och slut.
Tre nätter har gått och det har varit tre nästintill sömnlösa nätter. Finner ingen ro till att sova, och så fort jag lägger mig ner i min säng känner jag en smärta i hela min rygg och ja större delen av kroppen. Förstår inte vad som är fel. Jag vrider och vänder på mig, byter håll så jag har huvudet där jag normalt sätt har fötterna. Lyckas somna efter tre timmar, och halvsover genom natten fram till klockan sex ungefär då jag vaknar. Går upp en liten stund för att jag känner mig halvt pigg. Går och lägger mig igen för jag inte orkar göra någonting. Halvsover till ungefär halv ett då jag tänker att jag måste gå upp för att plugga lite och äta lite frukost. 
Men när det kommer till frukosten äter jag knappt något, ett knäckebröd sen är det bra för mig. Jag brukar ju normalt äta värsta brakfrukosten, med antingen gröt, eller typ två grova mackor och yoghurt, flingor och bär.
Sen sätter jag mig för att plugga, för jag vet att jag verkligen måste göra det. Öppnar böcker och anteckningsblock, tittar på det, suckar och stänger det igen. Eller om jag lyckas, så kan det blir att jag bara sitter och läser i 40 minuter utan att något sätter sig i huvudet. Så jag går istället och sätter mig framför tvn i soffan, men tittar inte på tvn precis. Det är verkligen inte normalt för att vara mig.
Igår när jag var på gymmet, kände jag mig inte alls pepp på det. Jag ställde mig framför spegeln inne på gymmet och bara tittade på mig innan jag gjorde en övning, och när jag tittade på mig insåg jag hur trött och slut jag verkligen såg ut, när jag gjorde en övning höll jag på att ramla x antal gånger, jag kunde inte koncentrera mig ordentligt. 
Denna veckan har jag tittat på minst två filmer om dagen, och jag är inte den som brukar sitta och titta på film precis.
Men helt ärligt så tror jag att allt detta handlar om att jag känner en viss press på mig och att jag känner mig stressad. För jag har inte kunnat ta det lugnt på hela lovet. Folk har sagt till mig "kan du var snäll och göra det" "kan du hjälpa mig här", massa sånt har jag fått höra och det blir inte bättre av att man har femtioelva läxor att göra över lovet, man vet inte var man ska börja.
Ingenting känns bra, jag har ingen ork till någonting. Pressen på mig är för stor, jag vill kunna ta det lugnt och vila ut med ett gott samvete, men jag kan inte.
Postat av: aina [fotoblogg]

sv; Jag ska den 23 februari :D dudå?

Datum: 2013-01-04
Tid: 19:09:52
http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Sabina

Svar; haha! Men precis! Jag hoppas allt går som det ska bara! haha :D

Datum: 2013-01-05
Tid: 11:02:41
http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej vilken fin blogg du har, intressant att följa dig om din språkresa! Om du känner för att följa mig om min språkresa så kika gärna in på min blogg.

Svar: Tack så mycket :) det kan vara kul att följa andras tankar och upplevelser av en språkresa, så jag ska titta in på din blogg :)
Johanna Malmgren

Datum: 2013-01-06
Tid: 13:31:52
http://lisabengtsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0