Nyårslöften och mål

Datum: 2013-01-02 Tid: 15:35:23
För detta året har jag satt upp lite nyårslöften och mål som jag vill klara av. För att uppnå allt krävs det att jag kämpar och det ska jag verkligen göra.

Äta hälsosammare:
Jag vill äta hälsosammare och med det menar jag att jag ska sluta äta massa kakor, bakelser, godis, snacks och sånt. Men jag kommer tillåta mig själv att äta riktigt mörk choklad vid sötsug eftersom mörk choklad stoppar sötsuget. 
Detta vill jag göra för jag vill må bättre och det är inte bra att äta massa godis och kakor, för det har jag själv märkt nu under december. Jag har klarat att inte äta något godis på ett helt år, och jag ska klara det igen. 

Fortsätta träna mycket:
Jag har under 2012 tränat väldigt mycket, och det ska jag fortsätta med. För jag mår mycket bättre när jag tränar, både fysiskt och psykist. Jag orkar mycket mer på grund av träningen, och jag vill känna mig pigg och må bra.
 
Göra mitt bästa i skolan:
På senaste tiden har jag känt mig ganska lat när det gäller skolan. Jag skjuter fram på alla läxor och det ska jag sluta med. Jag har inte haft någon motivation till att plugga så mycket längre. Betygen lockar inte lika mycket heller som de gjorde förr, även om jag vill ha så höga betyg som möjligt.
Men jag måste verkligen ändra på min inställning, jag måste verkligen göra mitt bästa och visa vad jag verkligen går för.

Stå upp för mig själv och bli säkrare på mig själv:
Jag vill våga stå upp för mig själv och visa att jag är jag och det kan jag inte ändra på. För att kunna göra det måste jag först bli säkrare på mig själv, jag måste tro på att jag kan och inte vara rädd för vad folk kanske tycker och tänker om mig. Jag måste våga vara mig själv i alla lägen.
Det är nu dags för en förändring, jag vill börja leva, kunna stå upp för att jag är jag och verkligen tro på mig själv, tro och lita på att jag är bra som jag är.

Planera vardagen:
Jag är den personen som alltid brukar skjuta fram saker jag ska göra, och jag måste verkligen sluta med det. För det blir alltid att jag skjuter det längre och längre fram och då slutar det med att jag måste göra allt på en gång. Jag ska sätta mig varje måndag och planera min vecka, för att veta vad jag ska göra. Och skriver jag in det i min kalender så kan jag inte skjuta fram det för då står det att jag ska göra det den dagen och då ska jag göra det också.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0