Frukost!

Datum: 2013-03-26 Tid: 11:26:33
Nu har jag precis ätit frukost, som ni ser åt jag knäckebröd och på det hade jag kesella blandat med olika örtkryddor och flingsalt, blev faktiskt riktigt gott! Jag gjorde även en smoothie med kiwi och banan som inte ser så jättegod ut, men den smakar bättre än vad den ser ut. Idag vill jag helst bara ta det lugnt, men jag har lovat mamma att städa huset idag, så får väl ta och göra det nu.

Bloglovin

Datum: 2013-03-26 Tid: 10:30:44
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3505681/?claim=jxumv6pebgs">Följ min blogg med Bloglovin</a>

En bra dag

Datum: 2013-03-26 Tid: 00:03:59
Dagen startade bra med att Angelica kom över till mig och vi gjorde bananpannkakor, ett nyttigare alternativ till vanliga pannkakor. Jag var först tveksam till som det skulle vara gott, men det var riktigt gott. Med kesella, banan och kiwi som topping blev det ännu godare. Efter vi hade ätit stack vi iväg till gymmet där vi även mötte upp min kusin Elin. Jag cyklade en mil sen körde jag styrka i en och en halvtimme. Men trots det långa passet på gymmet var dagens tränings inte avklarad. När jag kom hem begav jag mig ut på en liten joggingtur, det slutade med 3,6 km vilket jag anser vara helt okej då jag inte har varit ute och sprungit sedan slutet av november på grund av ett dåligt knä. Först när jag började springa idag kände jag mig så himla fri och inget kunde stoppa mig, och den känslan var rätt, jag ville bara fortsätta springa.
Så nu är jag riktigt trött på grund av att jag har kämpat hårt idag och jag kan nu gå och lägga mig med gott samvete!  

Frånvarande

Datum: 2013-03-25 Tid: 23:52:53
Jag vet att jag på sista tiden har varit väldigt frånvarande från bloggen. Egentligen har jag väl ingen bättre anledning till det utan jag har varken haft tid eller ork. Ända sedan jag var i London har jag liksom fortfarande haft tankarna i storstaden, och jag har under de senaste fyra veckorna känt mig väldigt stressad och pressad under min praktik. Men nu lovar jag att det ska bli bättre, det ska bli en förändring. Life goes on och nu ska jag ge allt på bloggen. 

MacBook...aldrig mer!

Datum: 2013-03-16 Tid: 22:40:41
Min kära skoldator, min älskade MacBook...eller inte. Visst jag gillar den men kvalitén är usel. Jag har haft denna dator i snart ett och ett halvt år och en sak som jag vill påpeka är att jag är nog den i klassen som har varit mest rädd om sin dator och jag är en av de få som behandlar den som en ängel. Men det betyder inte att jag älskar den. Botten som lossnar, knappar som går av och sprickor i skalet utan att göra någonting våldsamt med datorn. Det är inte särskilt bra kvalité, så min tanke i skrivandets stund är att jag aldrig ska köpa en MacBook själv för mina egna pengar och att jag efter studenten vill köpa en PC.

The best day of my life!

Datum: 2013-03-10 Tid: 14:57:26
Två veckor sedan nu, och jag bestämde mig för att sätta ihop en video med klipp från konserten. De flesta klippen är väldigt skakiga men jag var föööör excited för att fokusera på filmandet, jag ville istället njuta av konserten! 

London - dag 2, del 1

Datum: 2013-03-09 Tid: 15:40:00

På morgonen klev vi upp ganska tidigt och vårt rum var redan stökigt. Vi gjorde oss färdiga för att gå och äta hotelfrukosten.När vi kom ner till frukosten frågade de om vi ville ha English Breakfast, jag svarade snabbt ja. Vilket kanske inte var det bästa jag har gjort. För det var inte gott. Ägg som var typ både stekt och kokt, bacon som ändå var helt okej, bönor som inte alls var goda och en korv som var rent ut sagt hemskt. Men nu har jag i alla fall testat det! 

Efter frukosten gick vi till Paddington för att köpa dagskort till tunnelbana och buss. Angelica var väldigt taggad och ville komma iväg.
Väl på tunnelbanan gick allt bra. Att få åka tunnelbana, bara det är en upplevelse om man då inte bor i typ Stockholm. Vi satte oss på tunnelbanan för att åka till Piccadilly Circus.
Efter ett tag var vi äntligen framme vid ett av dagens mål, Piccadilly Circus! Häftigt ställe! 

Little Things

Datum: 2013-03-05 Tid: 16:54:47
En liten cover av Little Things som jag slängde ihop lite snabbt häromdagen! 

London - dag 1

Datum: 2013-03-04 Tid: 20:59:00
På torsdagsmorgonen satte vi oss glatt på tåget mot Kastrup. Det kändes så härligt att vi äntligen skulle få åka till London.På Kastrup mötte vi Isabell och hennes mamma som skulle flyga samtidigt som oss och som även hade bokat samma hotell som oss. 
I väntan på flyget kunde vi knappt sitta stilla, vi var alla riktigt taggade på att åka.
Väl uppe i luften fick vi mat. Även om jag inte var så hungrig åt jag ändå, för det var riktigt gott. Typ kyckling wrap, ganska starka men gott.
Senare på dagen landade vi på Heathrow. Det kändes väldigt speciellt att komma ut i ankomshallen då där stod massor med folk som väntade på människor som också kommit med flyget. Vi gick till en tursitbyrå och där hjälpte de oss med transport till hotellet. Vi fick en bil och en "privat chaufför", och det finns en chans att One Direction har åkt i den bilen då det är den typen av bilar de brukar åka när de kommer från Heathrow! 
 

Don't cry because it's over, smile because it happened

Datum: 2013-03-03 Tid: 17:01:03
Idag är det exakt en vecka sedan en utav mina absolut största drömmar gick i uppfyllelse. Det var dagen då jag äntligen fick se One Direction.
Jag, Angelica och Julia vaknade upp på morgonen i vårt hotellrum i London, vi gjorde oss färdiga och allt som hör till, men ingen av oss var särskilt taggade för konserten. Just det kändes bara så fel, men anledningen till att jag inte var så taggad var för att jag förstod inte riktigt att det verkligen var dagen jag skulle få uppleva min dröm. Men ju närme O2 Arena vi kom desto mer taggade blev vi alla.

Vi gick in på O2, jag köpte lite grejer inför konserten och vi ställde oss sedan i kö för att vänta på att insläppet skulle börja. Men efter ett tag kom vi in och allt kändes bra. På vägen till våra platser nere på golvet fick vi gå nerför läktaren, jag skakade som bara den av nervositet och tittade mig runt, tittade in våra platser och tänkte "wow det är ju fett nära scenen ändå". Vi intog vår platser och än var det ungefär en timme till förbanden skulle börja spela.

Första förbandet började, det var en tjej vid namn Camryn och det var ingen hit precis. Hon bad alla stå upp, men nästan ingen stod upp och typ ingen sjöng med i hennes låtar och man blev inte särskilt taggad av henne. 
Sen kom 5 seconds of summer in jublet blev högre och alla såg mycket gladare ut. Jag blev skitglad när de kom in på scen för jag tycker om de killarna och de är riktigt grymma live. 

Senare, när klockan slog tre började de spelade videon till One Way Or Another, jublet steg och jag undrade nästan hur det skulle bli när killarna verkligen kom in. Många stod upp, hoppade och sjöng med i låten och jag blev riktigt taggad. Jag kunde verkligen inte förstå att det var så nära nu. 
Någon minut senare släcktes arenan när och alla skrek ännu mer, ljuset på scenen tändes och plötsligt stod killarna där på scenen, introt till Up All Night spelades och jag såg dem med mina egna ögon. Med min hesa röst skrek jag av lycka och glädjetårarna kom direkt. Tittade mot scenen, vinkade mot Niall och det kändes precis som han vinkade tillbaka till mig och jag bröt nästan ihop där, hoppade till och skrek ännu mer. Jag kunde inte förstå om det verkligen hände på riktigt. 
Killarna åkte ut i mitten av arenan, de stod endast fem meter ifrån mig. De såg våra flaggor och log mot oss.
När konserten började gå mot sitt slut stack killarna ut från scenen, en del folk började gå från arenan. Men efter ett tag kom killarna in igen och de började sjunga Live While We're Young, pulsen var på max. Låten tog slut och de sa att de skulle sjunga en absolut sista låt. De pratade om vilken låt det kunde vara och jag förstod direkt att de skulle sjunga What Makes You Beautiful, då bröt jag ihop av lycka ännu en gång då jag har väntat på att höra denna låten live från den 10 augusti 2011 då den spelades på radio för första gången.

Jag levde i en dröm under hela den dagen, för det är en dag jag har väntat på så himla länge nu och det var verkligen den bästa dagen i hela mitt liv, för den dagen gick en stor dröm i uppfyllelse! Det var magiskt!! 
RSS 2.0