Sambatåg och student - endast ett år kvar tills det är min tur!

Datum: 2013-05-30 Tid: 21:56:12
Studentveckan är nu slut här i stan, och jag vill bara säga grattis till alla som har gått ut nu, särskilt grattis till teknikerna!!! Nästa år är det min tur och det kan jag knappast tro!!

Älskade, älskade London!

Datum: 2013-05-28 Tid: 14:08:53
Resa till London är äntligen bokad! I sommar, ungefär en vecka efter jag har kommit hem från språkresan åker jag och mamma till London. Är riktigt taggad på att åka till London med mamma, men innan dess kommer jag ju befinna mig i London några dagar på grund av språkresan, sååå taggad på att åka på språkresan också. Jag ska tillbringa en stoooor del utav sommaren i mitt favoritland och sammanlagt lite mer än en hel vecka i mitt älskade London! Åhh, vad denna sommaren kommer att bli härlig!! 

Nu ska det bli förbättring!

Datum: 2013-05-27 Tid: 23:21:45
Ja, jag har varit vääääldigt frånvarande från bloggen in princip hela detta året, men nu ska det bli en förbättring på det!!! Och bara för att jag inte har något att skriva just nu slänger jag in en liten bild! 

18 år!

Datum: 2013-05-21 Tid: 09:41:53
I söndags, den 19 maj, var det min 18-årsdag. Jag kan inte direkt säga att jag känner mig annorlunda nu bara för att jag har fyllt 18. Känns likadant som förr, men jag har fler möjligheter. Så därför kommer jag skriva en liten lista på vad jag kan gör nu som 18-åring.
  • Köpa konsertbiljetter själv på nätet
  • Handla kläder online
  • Komma in på ställen med en åldersgräns på 18 år
  • Köpa Triss-lott
  • Lättare att få jobb
  • Boka hotell och resor
Detta var några utav grejorna jag har sett framemot att göra och det finns självklart mycket mer. Men jag kan inte riktigt förstå att lilla jag är 18 år och myndig, känner mig ju fortfarande som ja, mycket yngre.

Bildbomb - dag 1

Datum: 2013-05-13 Tid: 22:04:00
 
Det har tagit några dagar för mig att publicera dessa bilder, men blogg.se har inte riktigt velat samarbeta med mig! ;)

Stalkerday number TWO - och jag tror jag är död!

Datum: 2013-05-10 Tid: 23:54:03
Dagens känslor har varit väldigt blandade, det har gått från hopp och glädje, till sorg, irritation och besvikelse. Så har det gått lite upp och ner hela dagen. Jag, Angelica och två tjejer vid namn Emelie och Louise åkte in till Köpenhamn vid tio i åtta imorse för att än en gång försöka få en glimt av One Direction.
När vi kom in till Köpenhamn gick vi raka vägen till arenan då vi antog att de skulle befinna sig där största delen av dagen. När vi kom dit var där knappt 50 fans och där stod redan en del bussar. Paniken inom mig började komma, men jag höll mig till utsidan väldigt lugn. När vi stått där i några minuter kom ytterligare en buss och denna bussen hade extra mörka rutor. Vakterna sa åt oss alla att vi skulle vara tysta för att killarna låg i bussen och sov! Mitt hjärta började slå snabbare och snabbare, och jag kände verkligen att jag skulle få se dem idag. Vid tio gick Louis ut från bussen och in i arenan och efter ett tag gick han tillbaka in i bussen igen. Alla skrek även som de knappt såg honom. Folk klättrade upp på tak och stod på cyklar, allt för att kunna se så mycket som möjligt.
Vid tolv, tror jag det var, sa vakterna helt plötsligt att vi skulle flytta på oss för de skulle fixa något. Så alla fansen fick backa ut från där vi stod och vi förlorade våra riktigt grymma platser! Allt hopp inom mig försvann och jag fick nästan panik för jag visste inte riktigt vad som hände. Tårarna rann och jag kunde inte hjälpa det. Vakterna satte upp höga staket med något svart på för man inte skulle kunna se in. Flera av fansen var ganska sura och jag tror det var mer än jag som hade förlorat hoppet.
Men vi stod kvar på ungefär det stället vi hade hamnat på men gick sedan lite åt vänster, för där var det vanligt staket så man kunde se in. Vi hamnade längst fram vid det staketet och där stod vi ett bra tag. Många sprang rundor och skrek, men vi hade bestämt oss för att stå kvar så vi stod längst fram ifall något skulle hända. 
Efter ett tag kom det en bil och alla rusade fram till den, det visade sig att i den bilen satt Lou, Tom och Lux!! Åhhh, hon var så himla söt! Hon satt där och vinkade ut genom fönstret. 
Ett tag senare kom ytterligare en bil, och han som körde tutade för fullt för de ville in bakom arenan. I baksätet satt Josh och jag sprang halvt fram till bilen men sprang snabbt tillbaka till min plats för jag ville inte att någon annan skulle sno den.
Vid femtiden hörde jag hur typ alla tjejer började gallskrika, jag tittade in mot det avspärrade området men såg inte så mycket för en stor fet lastbil och en annan stor bil som stod ivägen
Men sen helt plötsligt såg jag någon med keps som spelade fotboll och insåg direkt att det var Niall! Sedan så såg jag Louis och nu kom det nästan glädjetårar. Jag och Angelica kallade på Niall trots att han stod 40-50 meter ifrån oss, men han måste ha hört för han vände sig om och vinkade till oss!!!  Det sparkade på fotbollen lite hur som helst och fotbollen flög plötsligt åt vårt håll och den stannade endast några få meter ifrån oss. Louis var snabb med att gå efter bollen och jag blev alldeles knäsvag när jag insåg hur nära jag var honom. Jag sa något i stil med "Louis, I love you!" och han tittade mot mig, log, fick ögonkontakt och vinkade. Herregud, jag kan inte förstå att det är sant. Hans fina, vackra och underbara ögon!!!  
Efter en liten stund kom även Zayn ut och spelade lite fotboll och även han vinkade åt vårt håll när vi vinkade till honom!!! Kan inte riktigt tro att det är sant!! 
Men trots allt detta positiva, finns det även mycket negativt. Vi stod längst fram, stilla, lugna, nästintill plågade och inklämda av folket bakom oss. Det var verkligen inte bekvämt men jag förstod ju att de också ville se något. Men de som står längst fram ska ju ha möjlighet till att andas. Massa fans klättrade upp på något så de kunde se över det svartbeklädda staketet och det staketet höll på att välta, det räckte inte att vakterna stod och höll emot utan de fick köra och parkera två stora truckar intill staketet som skulle hålla upp staketet till en viss del. Många av de danska fansen betedde sig som djur, klättrade överallt och skrek som galningar. I mellan åt blev jag riktigt irriterad och skämdes över hur de bettedde sig! Killarna gillar ju en mer om man håller sig lugn! 

Har egentligen så mycket mer att berätta om dagen, men känner att jag inte kan skriva ner exakt alla detaljer. Mitt i all röra såg jag även mina två kompisar Bella och Isabell, så de kom fram till oss och stod med oss ända tills de skulle in på konserten.
En bildbomb från dessa dagarna kommer förhoppningsvis imorgon för orkar inte redigera bilder och sånt nu! 

Stalkerday number ONE

Datum: 2013-05-09 Tid: 23:16:45
Under förmiddagen bestämde jag och Angelica oss för att vi skulle sticka in till Köpenhamn och försöka få en glimt av One Direction då det gick rykten om att dom var på plats även om de har konserten imorgon. Vi tog första bästa tåg och när vi väl kom fram gick vi til massor av olika hotell för att se om vi hittade någon stor klunga med skrikande tjejer. Men det misslyckades vi med och gick vidare och titta oss omkring. Sedan tog vi upp min mobil för att snabbt titta in på twitter om där fanns några uppdateringar om killarna och Köpenhamn. Då stod det att delar av deras crew var på väg till Botaniska Trädgården så vi letade upp var det låg och begav oss dit. Väl där hittade vi inte några personer som tillhör One Directions crew. Istället hittade vi ett litet gäng danska directioners som sa skrek typ "Directioners? come and join here!" så vi följde efter dom och när de stannade frågade jag om det var okej att vi hängde på dem, vilket var okej. Vi gick en liten bit sen såg vi på twitter att Josh (deras trummis) skulle befinna sig på Tivoli, så med raska steg gick vi dit och när vi väl kom in där dröjde det inte länge förrän vi hittade Josh och Camryn (hon är 1D's förband). Vi följde efter dem till alla karuseller de åkte och det kom bara fler och fler fans. Efter ett tag hamnade jag och Angelica längst fram vid Josh och då sa han till oss typ "How are you doing? Everyting's alright?" och gissa om jag dog då! Gjorde highfive med både Josh och Camryn!! 
Denna dagen har bara varit så perfekt! Fått en del nya vänner, danska vänner!! wohooo! Och jag har träffat Josh, kan inte fatta att det är saaaant!!! :D ...men nu ska jag gå och lägga mig så jag kan ladda om för stalkerday 2 imorgon!! 
Fler bilder kommer imorgonkväll!! 

En helt underbar dag

Datum: 2013-05-07 Tid: 22:33:40
Dagen idag har varit helt underbar, även om jag inte vann One Direction tävlingen i tidningen Frida. Jag började dagen med att cykla iväg till folkhögskolan vid tjugo över sju på morgonen, för att förbereda för den första föreställningen för idag. Den första skolföreställningen gick bra, även om det var den svåraste publiken vi har haft.  Efteråt var det snabbt ut i logen, fixa sminket, dricka vatten och slänga i sig en frukt, sedan en snabb samllig med gruppen för att sedan förbereda för föreställning nummer två. Den föreställningen var där en hel del missar, men publiken gillade det. 
Sedan var det slut och jag begav mit till skolan för en historielektion, lunch, föreläsningar och mässa. Vi gick till föreläsningen som skulle vara i 45 minuter, men var slut efter redan en kvart! Så hela klassen gick ut och gick bort till projektmässan som treorna hade. Kollade där väldigt snabbt och gick sedan ut i det fina vädret. Sedan gick vi till aulan igen och var där fem minuter, sen gick vi ner till den skolbyggnaden vi håller till vid och satt ute i solen i en halvtimme för att sedan sticka in för lektion.
När jag kom hem, var blev det en timmes vila, sedan for jag iväg till folkhögskolan igen för ännu en föreställning, som faktiskt gick väldigt bra. Och nu är allt plötsligt över, 5 konserter på 2 dagar, tufft men så sjukt roligt och jag älskar verkligen att stå där uppe på scenen! 

An obsession

Datum: 2013-05-03 Tid: 23:54:53
Har lagt typ hela kvällen på att lyssna på 5 seconds of summer. Har gillar de ett bra tag, eller i alla fall tyckt de var bra. Men när jag såg dem live på One Direction's konsert föll jag pladask. De är så himla duktiga på vad de gör och jag önskar verkligen jag får så dem live igen! 

Shopping!

Datum: 2013-05-03 Tid: 22:15:11
Idag stack jag och mamma inom Burlöv Center en snabb sväng mest för att köpa konfirmationspresent till min kusin som konfirmeras imorgon. Men på den korta tiden vi var där han jag hitta två par shorts på Vero Moda, mascara och sminkborttagning på KICKS. Sen trodde jag också att jag köpte handkräm, men när jag kom ut till bilen insåg jag att det var duschkräm, men aja den luktade gott i alla fall.
RSS 2.0