En helt underbar dag

Datum: 2013-05-07 Tid: 22:33:40
Dagen idag har varit helt underbar, även om jag inte vann One Direction tävlingen i tidningen Frida. Jag började dagen med att cykla iväg till folkhögskolan vid tjugo över sju på morgonen, för att förbereda för den första föreställningen för idag. Den första skolföreställningen gick bra, även om det var den svåraste publiken vi har haft.  Efteråt var det snabbt ut i logen, fixa sminket, dricka vatten och slänga i sig en frukt, sedan en snabb samllig med gruppen för att sedan förbereda för föreställning nummer två. Den föreställningen var där en hel del missar, men publiken gillade det. 
Sedan var det slut och jag begav mit till skolan för en historielektion, lunch, föreläsningar och mässa. Vi gick till föreläsningen som skulle vara i 45 minuter, men var slut efter redan en kvart! Så hela klassen gick ut och gick bort till projektmässan som treorna hade. Kollade där väldigt snabbt och gick sedan ut i det fina vädret. Sedan gick vi till aulan igen och var där fem minuter, sen gick vi ner till den skolbyggnaden vi håller till vid och satt ute i solen i en halvtimme för att sedan sticka in för lektion.
När jag kom hem, var blev det en timmes vila, sedan for jag iväg till folkhögskolan igen för ännu en föreställning, som faktiskt gick väldigt bra. Och nu är allt plötsligt över, 5 konserter på 2 dagar, tufft men så sjukt roligt och jag älskar verkligen att stå där uppe på scenen! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0